OSVETA BIVŠEG MUŽA: Kuvarica Najdžela Loson sa ćerkom uzimala kokain
Foto: REUTERS

Novi skandal

OSVETA BIVŠEG MUŽA: Kuvarica Najdžela Loson sa ćerkom uzimala kokain

Pop kultura -
Čarls Sači otkrio je da je njegova bivša supruga godinama uzimala kokain i kanabis i "drogama trovala" njihovu ćerku

Poznata televizijska kuvarica Najdželu Loson tužila je bivše asistentkinje jer su nenamenski potrošile njenih 300.000 dolara. Sestre koje su radile za nju međutim tvrde da nisu krive već da im je kuvarica dopustila da troše koliko god žele sve dok kriju njenu tajnu - da koristi kokain i druge droge i to svaki dan.

Najdželu su ranije nazivali "boginjom domaćinstva", a njeno bogatstvo se procenjuje na 15 miliona. Međutim, nakon javnog razvoda od muža koji je u javnosti fizicki nasrnuo na nju, TV kuvarici je ceo život krenuo nizbrdo. Sestre po imenu Frančeska i Elizabeta Grilos koje su radile za Najdželu našle su se na sudu zbog optužbi da su spiskale njenih 300.000 dolara na taksije, hranu i druge potrebštine ali su se one na sudu branile izjavama da je Najdžela, u zamenu za velikodušnost od saradnica tražila da nikome ne pričaju da se ona i njena ćerka Kozima (19), poznata pod nadimkom Mimi, drogiraju.

Takve tvrdnje podržao je i bivši Najdželin suprug, Čarls Sači. Kako je napisao u zvaničnom mejlu, njegova bivša supruga je godinama uzimala kokain i kanabis i "drogama trovala" njihovu ćerku. On je u mejlu istakao da su Najdžela i Mimi uzimale ogromne količine droge, da su sestre imale Najdželino ovlašćene da potroše spornu sumu novca, kao i da se gospođa Loson zbog primene narkotika tog događaja sigurno ne seća.

Kao dokaz, sudu je dostavljena i fotografija na kojoj Čarls Sači prstima "proverava" nozdrve Najdžele Loson. Detaljniji izveštaj sa suđenja se zbog pravnih razloga drži u tajnosti.

Sudija Robin Džonson je izjavio da će danas odlučiti da li će optužbe protiv sestara Grilos biti odbačene. Ukoliko se suđenje nastavi, Najdžela će biti pozvana da svedoči.

Bivši supružnici, Čarls Sači i Najdžela Loson, u centru su novinskih skandala već nekoliko meseci. Milioner i kolekcionar umetničkih dela u junu ove godine u jednom restoranu u Londonu primećen je kako za vrat hvata bivšu suprugu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track