BEZDUŠNO: Na snimanju Hobita poginulo 27 životinja!

ANA ne radi svoj posao

BEZDUŠNO: Na snimanju Hobita poginulo 27 životinja!

Pop kultura -
Za vreme snimanja "Pirata s Kariba" obala je bila pokrivena desetinama trupla mrtvih životinja, koje su uginule tokom seta

Ameriken hjuman asosiješn (AHA) , organizacija zadužena za zaštitu životinja na snimanjima filmova, uopšte ne obavlja svoj posao.

Zvezda filma "Pijev život", tigar King, zamalo se udavio na snimanju filma, a AHA je filmu dala oznaku "nijedna životinja nije povređena tokom snimanja".

Holivud riporter tvrdi da su veliku mačku na snimanju filma Anga Lija na Tajvanu terali da pliva u stranu zbog čega je postala dezorijentisana.

Trener je Kinga u poslednjem trenutku uhvatio lasom i spasao je u poslednjem trenutku.

"Nepotrebno je da spominjem da o ovome nikom ni reč iz organizacije. Prokleta životinja se zamalo utopla", napisala je Đina Džonson, šefica monitoringa na snimanju. Iz AHA su objasnili da je njen "ispad" rezultiran emotivnom vezom sa izvršnim direktorom filma.

Za vreme snimanja "Pirata s Kariba" obala je bila pokrivena desetinama trupla mrtvih životinja, koje su uginule tokom seta. Na snimanju filma "Hobit - neočekivano putovanje" tokom snimanja je uginulo čak 27 životinja.

To su bile ovce, koze, živina sa farme koja je korišćena za potrebe snimanja, a o kojima nadležni nisu brinuli. Životinje su uginule zbog dehidracije i gladi. Na snimanju HBO serije "Sreća", četiri konja su izgubila život.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track