Britni Spirs: Propustila sam priliku da poljubim Rajana Goslinga!
Foto: Printscreen

Prisećala se druženja

Britni Spirs: Propustila sam priliku da poljubim Rajana Goslinga!

Pop kultura -
Igrali smo masne fote. Nisam se poljubila sa Rajanom. Jedina osoba koju sam poljubila je bio Džastin Timberlejk, rekla je i dodala da flaša jednostavno nikada nije htela da se zaustavi na Rajanu

Pop zvezda, Britni Spirs je u emisiji kod Elen Dedženeris otkrila kako je propustila savršenu priliku da poljubi Rajana Goslinga dok su bili deca.

Britni je u emisiji kod slavne voditeljke govorila o danima Miki Maus kluba početkom devedesetih i druženju sa nekim od danas najvećih zvezda.

Igrali smo masne fote. Nisam se poljubila sa Rajanom. Jedina osoba koju sam poljubila je bio Džastin Timberlejk”, rekla je i dodala da flaša jednostavno nikada nije htela da se zaustavi na Rajanu.

Britni koja inače ima novog dečka, Dejvida Lukada i tvrdi da je ludo zaljubljena, pre samo nekoliko meseci pominjala je Rajana u jednoj radio emisiji.

Sanjala sam ga prošle noći. Ne, nije to bio 'onakav' san. Samo smo pričali. Volela bih da je stvarno bilo tako”, rekla s osmehom na licu.

Rajan Gosling se takođe nedavno prisećao uspomena koje su zajedno stekli u Miki Maus klubu dok su bili deca.

Britni je jedna dušica. Živela je iznad mene, bukvalno smo bili komšije. Moja drugarica sa kojom sam igrao košarku i fote”, rekao je.

http://www.youtube.com/watch?v=7WPnT36VtKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track