X FACTOR POMERA GRANICE: Sledeća faza radni kamp!

Sudije postaju mentori

X FACTOR POMERA GRANICE: Sledeća faza radni kamp!

Pop kultura -
Kiki Lesendrić, Emina Jahović, Kristina Kovač i Željko Joksimović će imati težak zadatak da u „boot camp“ izaberu 24 najbolja kandidata koji će potom nastaviti takmičenje i u sledećoj fazi najpopularnijeg pevačkog šou programa

U emisiji X Faktor Specijal gledaoci su imali priliku da se podsete nekih od najinteresantijih audicija, kao i da preko društvenih mreža kažu svoje mišljenje koji mentor bi trebao da dobije kog takmičara.

Videli smo i šta kažu naši sugrađani o dosadašnjim kandidatima, a već od sledeće nedelje čeka nas nova faza takmičenja „boot camp“ - radni kamp.

Takmičari će u „radnom kampu“ vežbati za još jedan nastup pred žirijem, ali ovoga puta predstaviće se zahtevnim "X Faktor" sudijama zadatom pesmom.

Kiki Lesendrić, Emina Jahović, Kristina Kovač i Željko Joksimović će imati težak zadatak da u „boot camp“ izaberu 24 najbolja kandidata koji će potom nastaviti takmičenje i u sledećoj fazi najpopularnijeg pevačkog šou programa.

Nakon "boot campa" biće veoma uzbudljivo - dinamika takmičenja se menja! Kandidati će na kraju epizode "radni kamp" biti podeljeni po grupama: mladići do 27, devojke do 27, vokalne grupe i stariji od 27, a svaki član žirija dobiće svoju grupu takmičara kojima će biti mentor do kraja serijala.

Epizoda "boot camp" - radni kamp je na programu sledećeg utorka na TV Pink u 21.15."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track