Santa baby: Irina Šajk otkriva kakav donji veš treba nositi tokom praznika!
Foto: Printscreen

Pogledajte

Santa baby: Irina Šajk otkriva kakav donji veš treba nositi tokom praznika!

Pop kultura -
Uz pomoć marketinških stručnjaka kompanije "Kelvin Klajn“ atraktivna Ruskinja je odlučila da pokaže ženama kakav donji veš je primeren u nastupajućem periodu kako bi izgledale što seksepilnije

Manekenka Irina Šajk je, razumljivo, u prazničnom raspoloženju ovih dana, a kakvi bi to bili praznici kada ne bi bilo i poklona. Uz pomoć marketinških stručnjaka kompanije "Kelvin Klajn“ atraktivna Ruskinja je odlučila da pokaže ženama kakav donji veš je primeren u nastupajućem periodu kako bi izgledale što seksepilnije. Ili kakav bi mogle da poklone nekome ili očekuju kao dar.

Kada je reč o brushalterima, u trendu su izazovni modeli koji daju dobru potporu. Nasuprot uvreženom mišljenju da je crvena boja jedino praznično rešenje, ove godine, savetuju stručnjaci čuvene modne kompanije, najpoželjniji su kompleti u tonovima kože.

Dvadesetsedmogodišnja lepotica pozira, zavodljivo igra upravo u takvom "Kelvin klajn“ donjem vešu i sve vreme pevuši pesmu "Santa baby" Merilin Monro. Kratki video-snimak Irina je snimila za potrebe predstavljanja prazničnog kalendara magazina Love.

"Cele godine sam bila anđeo“, poručuje na kraju prelepa Ruskinja.

http://www.youtube.com/watch?v=cok4jw01ck4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track