Dženifer Aniston kritikovala mlađe koleginice!

Boli jeto što vidi

Dženifer Aniston kritikovala mlađe koleginice!

Pop kultura -
Boli me kad vidim mlade lepotice koje su obučene kao zrele žene, u haljinama koje izgledaju kao bakine zavese, izjavila je Dženifer, a pretpostavlja se da je mislila na Dženifer Lorens, Skarlet Johanson, Kjaru Najtli i Emu Stoun

Slavna glumica, Dženifer Aniston komentarisala je izgled mlađih koleginica rečima da uništavaju seksi holivudsku sliku, jer se oblače kao sredovečne žene.

"Boli me kad vidim mlade lepotice koje su obučene kao zrele žene, u haljinama koje izgledaju kao bakine zavese“, rekla je Dženifer i dodala "S tim punđama i previše šminke izgledaju starije i to mi baš smeta. U godinama su kada bi trebalo da imaju što manje šminke i oblače se kako žele, kao mlade devojke."

Dženifer kaže da joj smeta i što mlade glumice danas previše brzo odrastaju.

"Mlade devojke bi trebalo da održavaju svež izgled lica i ne bi trebalo da nose haljine svih tih poznatih kreatora samo zato što su markirane. One odrastaju tako brzo, ali nema potrebe za odevnim kombinacijama koje nisu za njihove godine. Trebalo bi da uživaju u svojoj mladosti, ima vremena za ovo drugo“, kaže glumica.

Pretpostavlja se da je mislila na Dženifer Lorens, Skarlet Johanson, Kjaru Najtli i Emu Stoun kada je rekla: „Kada ste u dvadesetim izgledajte tako, jer devojke u dvadesetim izgledaju kao da su u tridesetim“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track