Evo šta rade zvezde za praznike

Saznajte

Evo šta rade zvezde za praznike

Pop kultura -
Pogledajte šta zvezde poput, Maraje Keri, Bred Pita i Anđeline, Paris Hilton, Salme Hajek... nikako ne propuštaju da urade tokom praznika

Kada su zvezde u pitanju svi smo skloni verovanju da oni svaki dan uživaju u luksuzu. Ipak, iznenadli bi ste se da većina njih preferira da uživa u toplini svog doma uz dobru domaću hranu. Evo šta neke zvezde nikako ne propuštaju da urade tokom praznika.

Maraja Keri

Ova poznata pevačica kaže da svake godine radi isto. Naime, Maraja Keri (43) svake godine jelku ukrašava s crvenim i zelenim kuglama, ali i brojnim ukrasima, odnosno raznoraznim sitnicama koje su joj njeni fanovi poklanjali tokom cele godine.

Selena Gomez

Ova mlada zvezda najviše voli da nakon naporne i radne godine, sumira utiske i Božić provede sa svojom porodicom u Teksasu.

Ova holivudska glumica za praznike najviše voli da organizuje žurku na kojoj se pevaju božićne pesme, što kako i sama kaže doprinosi prazničnoj atmosferi.

Dženifer Aniston

Dženifer svake godine pravi žurku za svoje najbliže prijatelje. “Volim Božić. Tada sam najopuštenija i ne osećam nikakav stres”, zaključila je glumica.

Paris Hilton

Bogata naslednica božićne i novogodišnje praznike provodi na putu. "Obožavam Božić. To mi je omiljeno doba u godini. Uvek se trudim da Božić provedem na jednoj destinaciji, a Novu godinu na drugoj", otkriva nam Paris (32).

Salma Hajek

"Sama pomisao da Božić Bata dolazi sa Severnog pola i nosi poklone, kao i iščekivanje jutra kada se oni otvaraju me veoma raduje. Kao mala sam jako volela to doba godine, a sada se trudim da tu predivnu i toplu atmosferu prenesem i na svoju decu. Trudim se da u tim danima uživam najviše što mogu", kaže glumica.

Dženifer Garner i Ben Aflek

Ovaj slavni par se najviše raduje praznicima jer tad imaju priliku da se posvete porodici, kući, ali i kuvanju. Naime, glumica insistira da svake godine sama pripremi prazničnu trpezu i tako iznenadi ukućane novim jelima.

Andželina Džoli i Bred Pit

Andželina je svake godine opsednuta traženjem savršenih božićnih poklona sa svoju decu. Još jedna od bitnih stvari na listi ove glumice je i da rezerviše nekog dobrog kuvara koji će se pobrinuti za prazničnu trpezu.

Gvinet Paltrou

Glumica obožava da sama sprema praznični ručak, a o poklonima voli da se pobrine čak i dva meseca unapred. Kako ne bi bilo razočarenja Gvinet čuva spisak poklona koje je pokonila prošlih godina kako se ne bi ponavljala.

Kejt Hadson

Iako je svake godine zovu na razne zabave povodom proslave Božića, Kejt Hadson (34) više voli da bude kod svoje kuće i sprema proslavu za svoju porodicu i prijatelje. Glumica obožava da sama priprema razne koktele u kojima će uživati gosti, ali i ukućani.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track