Ćerka Kim Kardašijan dobila božićne poklone od svetskih dizajnera!
Foto: Instagram

Obukli je od glave do pete

Ćerka Kim Kardašijan dobila božićne poklone od svetskih dizajnera!

Pop kultura -
Hermes, Stela Makartni, Đuzepe Zanoti, samo su neki od svetskih dizajnera koji su se utrkivali da svojim komadima obraduju malenu Nort
1 / 5 Foto: Instagram

Ćerka Kim Kardašijan i Kanje Vesta, Nort, iako je samo šest meseci stara, već je prava trendseterka, te u skladu sa tim dobija skupocene poklone od najznamenitijih svetskih dizajnera.

Šestomesečna Nort Vest već može da se pohvali garderoberom na kojem će joj uskoro pozavideti i mama Kim Kardašijan, inače poznata kao zavisnik od krpica i modnih aksesoara.

Tako, za ćerku najpoznatije rijaliti mame na svetu, Božić je došao nešto ranije, te je dobila unikatne komade garderobe i bebi obuće, i to od najskupljih modnih brendova na svetu.

Hermes, Stela Makartni, Đuzepe Zanoti, samo su neki od svetskih dizajnera koji su se utrkivali da svojim komadima obraduju malenu Nort. Naravno, rijaliti zvezda Kim, koja voli da svaki detalj svog života podeli sa najširim narodnim masama, odmah je na Instagramu objavila fotografihe skupocenih poklona kojima su njenu ćerku darivali modni kreatori.

Tako, prestižna modna kuća Hermes specijalno za Nort izradila je bebi patofnice i ćebence u nežnoj ružičastoj boji. Dizajner luksuzne obuće Đuzepe Zanoti je za šestomesečnu divu izradio dva para cipelica: elegantne crne, za specijalne, glamurozne prilike, i ekstravagantne bele sa resama. Kada se zna da se Đuzepe Zanoti cipele prodaju i po ceni većoj od 2.000 evra, onda je jasno zašto mama Kim puna ljubavnih reči zahvaljuje čuvenom dizajneru na društvenim mrežama.

A uz luksuzne cipelice, mala Nort imaće da upari i odgovarajuću garderobu, jer je Stela Makartni specijalno za nju kreirala tri različita autfita.

Luksuzni pokloni samo su naznaka pravca u kojem će se razvijati smisao za modu ćerke Kim Kardašijan i Kanje Vesta. Svakako, ne daleko od onog što promovišu njeni slavni roditelji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track