ONI SU NAS ODUŠEVILI U 2013: Zbog njih smo imali osmeh na licu!
Foto: Imgur

Preslatko

ONI SU NAS ODUŠEVILI U 2013: Zbog njih smo imali osmeh na licu!

Ludi svet -
Životinje nas uvek iznenade svojim gestom, ponašanjem. Životinje nas nauče kako da budemo humaniji. Tokom prethodne godine one su nam u vraćale osmeh na lice

Životinje nas uvek iznenade svojim gestom, ponašanjem. Životinje nas nauče kako da budemo humaniji. Tokom prethodne godine one su nam u vraćale osmeh na lice.

Cica Maca moli za poljubac.

1. Ova maca toliko voli svoju vlasnicu da jedva čeka da je poljubi. A kad poljubac izostane cica maca bukvalno traži i moli svoju vlasnicu da je poljubi. Kad se vlasnica pravi da je ne primećuje ona je "gura" i opominje šapicom.

http://www.youtube.com/watch?v=XWnIqj4oPH4

2. Veverica Milisav sa Kalemegdana

Veverica koja živi na Kalemegdanu a koju su policajci od milošte prozvali Milisav postala je zvezda preko noći kada je snimljena kako uzima lešnike od policijske patrole.

Milisav je sada već navikao da od policajaca dobija redovnu porciju žireva i lešnika.

3. Spasao mladunče veverice

Daleko od Srbije, negde preko okeana, još jedan human gest nam je vratio veru u dobre ljude. Mladić je pronašao mladunče veverice na korak od smrti i rešio da ovom malom biću podari novu šanzu za život.

Potom je malu vevericu upoznao sa njenim novim roditeljima.

A posle toga je sve išlo svojim tokom.

4. Beba i pas svaki dan dremaju zajedno

Kad god bi mališan zaspao, štene bi odmah uskočilo u krevet, ušuškalo se pored njega i potom zaspalo.I tako svaki put. Majka ovog mališana je objavila na Instagramu galeriju fotografija koja svedoči o ovoj ljubavi između bebe i psa.

I to veoma često u istoj pozi.

I tako svakog dana... Baš svakog dana...

5. Dečak spava sa štencima francuskog buldoga

S druge strane, jedna beba voli da pajki sa štencima francuskog buldoga. Njene slike su prema pisanju stranih medija "oborile su Internet".

Iako deluje da je gužva, njima očigledno prija da su zajedno ušuškani.

6. Cica maca uhvaćena u krađi

Još jedna cica koja nam se uvukla pod kožu. Pokušala je jednog dana da iz fioke izvuče nešto zanimljivo čime bi mogla da se igra. I taman kada je "posao" bio gotov, videla je da je uhvaćena u "krađi". Samo je neprimetno zatvorila fioku, dok je vlasnika gledala sa takvim izrazom na licu da bi joj čovek sve oprostio.

http://www.youtube.com/watch?v=gVsI3Jz4d8c

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track