Danijel peva sa Joksimovićem u Ohridu: Carinici ga zaustavili zbog autograma

Specijalni gost kod Željka na koncertu

Danijel peva sa Joksimovićem u Ohridu: Carinici ga zaustavili zbog autograma

Pop kultura -
Da je Daniel mnoge ljude oduševio svojim pevanjem i harizmom, pokazalo se i na granci Srbije i Makedonije kada su ga zaustavili carinici da bi im potpisao autograme

Regionalna pop zvezda i član žirija populanog takmičenja X Factor Željko Joksimović održaće večeras koncert u u Sportskom centru "Biljanini izvori" u Ohridu, a kao specijalnog gosta pozvao je svog pulena, učesnika šoua X factor - Daniela Kajmakoskog.

Mladi talenat je oduševljen što će nastupati zajedno sa svojim mentorom. "Jedva čekam večerašnji nastup. Velika je čast što ću nastupati sa Željkom i to pred publikom u mojoj rodnoj zemlji", kaže Daniel.

Da je Daniel mnoge ljude oduševio svojim pevanjem i harizmom, pokazalo se i na granci Srbije i Makedonije kada su ga zaustavili carinici da bi im potpisao autograme.

Bez sumnje, u najavi je još jedan muzički spektakl, a kako će se Željkov kandidat predstaviti u sledećoj emisiji X Factor videćemo već u utorak u 21:00 na TV Pink, kada je na programu nova epizoda ovog popularnog tv šoua.

Foto: Minacord production
Foto: Minacord production

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track