PORODIČNE DRAME: Ove poznate ličnosti su imale problema sa roditeljima
Foto: KURIR

Traumatično odrastanje

PORODIČNE DRAME: Ove poznate ličnosti su imale problema sa roditeljima

Pop kultura -
Neke od poznatih ličnosti javno su progovorile o svojim traumatičnim iskustvima u detinjstvu

Većina poznatih ličnosti je prepoznato po svojim dugogodišnjim i uspešnim karijerama u određenom segmentu šou biznisa. Međutim, na sve njih utiče porodica što ih dalje definiše u profesionalnom životu.

Marija Šerifović

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Naša najpoznatija pevačica, i pobednica na Eurosongu Marija Šerifović, u svom dokumentarcu "Ispovest", pričala je o svom teškom odrastanju uz oca, koji je konstantno omalovažavao nju i njenu majku. Marija se dugo vremena borila sa depresijom i nedostatkom samopouzdanja, ali je na kraju ipak uspela da se izbori za sebe i svoju karijeru.

Soraja Vučelić

Foto: Kurir arhiva
Foto: Kurir arhiva

Jedna od mnogobrojnih srpskih starleta Soraja Vučelić, već godinama ne priča sa svojim roditeljima, koji su je napustili kada je imala godinu dana, te su je ostavili u sirotištu.

Vudi Harelson

Vudi Harelson, Foto Rojters
Vudi Harelson, Foto Rojters

Vudi Harelson Vudi Harleson je jedan od najprepoznatljivijih glumaca današnjice, a njegovi filmovi poput "Belci ne znaju da skaču" i "Glasnik" će ostati upamćeni kao prava remek dela filma. Međutim, Vudijev otac Čarls je stvorio mnogo problema svom sinu, nakon što se saznalo da je plaćeni ubica. Čarls je jedan od osumnjičenih i za ubistvo predsednika amerike Džona Kenedija, a imao je problema i sa konzumacijom heroina. Čarls je 1979. godine osuđen na doživotnu robiju, nakon ubistva sudije Džona Vuda. Umro je 2007. godine u svojoj ćeliji usled srčanog udara.

Šanaja Tvejn

Šanaja Tvejn, Foto AP
Šanaja Tvejn, Foto AP

Kanadska pop pevačica Šanaja Tvejn poznata je po svojim energičnim i emotivnim pesmama, ali njeno detinjstvo nije bilo toliko srećno. Pevačica i njena majka su dugo vremena trpile fizičko i psihičko zlostavljanje od strane njenog očuha Džerona Tvejna. Problemi i muke za ovu pevačicu su se nastavile nakon što su joj oba roditelja poginula 1987. godine u saobraćajnoj nesreći, te je ona morala da preuzme ulogu roditelja.

Lejton Mister

Glumica Lejton Mister, poznata po glavnoj ulozi u seriji "Gossip girl", takođe je imala problema sa porodicom u detinjstvu. Njena majka ju je porodila u zatvoru jer je služila kaznu za prodaju droge, dok je i njen otac takođe bio dugo vremena u zatvoru. Lejton je počela da se bavi modelingom sa 10 godina, a kada joj je majka izašla iz zatvora, zajedno su išle na kastinge za uloge.

Denis Rodman

Denis Rodman, Foto AP
Denis Rodman, Foto AP

Legendarni košarkaš Denis Rodman je imao veoma problematično detinjstvo. On je pokušao čak i da oduzme sebi život 1993. ali je odustao od te namere u poslednjem času. Rodman je takođe odrastao bez oca, koji je napustio njega i njegovu majku kada se on rodio, a prvi put su se videli tek kada je košarkaš napunio 42. godinu. On je više puta isticao kako je njegov otac bio razlog njegovog nesrećnog detinjstva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track