Šta pravi "Vuk sa Vol Strita" misli o filmu?
Foto: Printscreen

Oduševljen Dikapriom

Šta pravi "Vuk sa Vol Strita" misli o filmu?

Pop kultura -
Belfort je objasnio svoje viđenje filma koji je u međuvremenu i nominovan za Oskara. U potpunosti je oduševljen Dikapriom kome je pomagao da se spremi za ulogu

"Vuk sa Vol Strita" Martina Skorsezea je film utemeljen na istinitoj priči o Džordanu Belfortu, "Vuku sa Vol Strita" koji je sa 26 godina postao multimilioner zarađujući na hiljade dolara u minuti da bi sa 36 godina završio u zatvoru dugujući oštećenim klijentima 110 miliona dolara.

Novinar CNN-a, Skot Zamost nedavno je objavio privatne snimke Belforta koje su zvali "Vuk", a na njima se mogao videti mladi multimilioner koji se zabavlja na svojoj jahti i u Hemptonsima.

A Belfort je sada za CNN objasnio svoje viđenje filma koji je u međuvremenu i nominovan za Oskara. U potpunosti je oduševljen DiKapriom kome je pomagao da se spremi za ulogu:

"Nakon što sam pogledao film ostao sam bez teksta. Na dobar način. Za mene je drugačije nego za publiku. Ja sam se pomirio sa svojim prošlim životom: napisao sam tu knjigu i to je za mene bilo katarzično iskustvo. Ali videti to na ekranu, sa nekim ko je tako dobro obavio svoj posao, ja sam se doslovno znojio u nekim trenucima. Kad se ušmrkavao kokain, imao sam intenzivne reakcije na sve to", kazao je.

Osim toga, uveren je da film neće "inspirisati" nove "vukove", i bitno mu je da se film gleda kao priča upozorenja, a smatra da ako kod nekoga ipak probudi želju za takvim životom, onda je to osoba kojoj "fali daska u glavi".

Pirs Morgan suočio ga je i sa činjenicom da je naštetio mnogim ljudima, na šta je Belfort rekao da radi najviše što može da ispravi ono što je napravio i da nema nameru da živi život u sramoti.

http://www.youtube.com/watch?v=1H0pFfn9yhM
http://www.youtube.com/watch?v=Z-x6-UQbCUo
http://www.youtube.com/watch?v=zRqWcDIZjsU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track