Najnovije vesti

DVOSTRUKI ARŠINI: Dru Barimor ne bi dozvolila ćerkama da se slikaju obnažene

Majčinstvo je promenilo

DVOSTRUKI ARŠINI: Dru Barimor ne bi dozvolila ćerkama da se slikaju obnažene

Pop kultura
Poznata glumica Dru Barimor uskoro će roditi još jednu devojčicu, a iako se kao mlada slikala za "Plejboj" rekla je da ne bi volela da njene ćerke to urade

Poznata glumica Dru Barimor, koja je u šestom mesecu trudnoće i čeka svoju drugu ćerku, kaže kako ju je majčinstvo potpuno promenilo. Iako se glumica slikala za slavni časopis "Plejboj", ne bi volela da njene ćerke urade isto.

Sada kada je majka, drugačijim očima posmatra svoju prošlost i nema tu slobodu koju je imala ranije.

"Srećna sam jer sam imala taj osećaj slobode, ali sada se više tako ne osećam", rekla je Dru koja sa Vilom Kopelmanom čeka njihovu drugu ćerku.

Na pitanje novinarke da li bi svojoj dvogodišnjoj ćerkici Oliv dopustila da se slika za "Plejboj" sa 18 ili 19 godina, Dru je bila odrična.

"Ne bih joj dozvolila. Mislim da ne bih. Pokušala bih da je odvratim od toga", rekla je glumica koja se sa 19 godina slikala za istoimeni časopis. Izgleda da je glumica odlučila da svoje ćerke izvede na pravi put budući da je Dru već sa trinaest godina bila na odvikavanju od alkohola i droge, a do 19. godine je iza sebe imala jedan neuspešan brak i snimanje za "Plejboj".

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...