Najnovije vesti

NAJBOLJI NASLOV IKADA: Šef kanibala izvukao trojicu Engleza iz lonca, jednog znao sa Oksforda!

Bizarno

NAJBOLJI NASLOV IKADA: Šef kanibala izvukao trojicu Engleza iz lonca, jednog znao sa Oksforda!

Ludi svet
Ispostavilo se da je vođa plemena bivši student Univerziteta Oksford, koji je prepoznao svoje kolege i pustio ih na slobodu

Bizarni naslov još bizarnijeg teksta koji je objavljen pre gotovo sto godina postao je hit na društvenim mrežama.

 

Vođa plemena kanibala spasao trojicu Engleza iz lonca ključale vode, jer je s jednim studirao na Oksfordu”, naslov je teksta koji je objavljen u "Njujork tajmsu" davne 1922. godine. Bizarni naslov ovih je dana izronio iz prošlosti i potpuno zavladao društvenim mrežama.

 

Naime, na Tviteru se vodi rasprava o tome da li je ovo najbolji novinski naslov u istoriji novinarstva. Međutim, da bi stvar bila zanimljivija, iza tog naslova se krije potpuno bizarna priča, u čiju se istinitost sumnja.

 

Tekst govori o tri misionara koja su se zaputila na Borneo, gde su naleteli na kanibale, koji su hteli da ih skuvaju u loncu ključale vode, ali ih je spasao vođa tog plemena koji je opisan kao 'veliki i crni muškarac, koji je bio obučen drugačije od ostalih'.

 

Ispostavilo se da je vođa plemena bivši student Univerziteta Oksford, koji je prepoznao svoje kolege i pustio ih na slobodu.

 

Međutim, pre nego što su otišli izvinio im se i na uvo im šapnuo: “Ja sam drugačije obučen, pa ne možete da me prepoznate, ali ja vas poznajem. Vi ste bili uz mene na Baliolu pre tri godine, niko ne bi mogao da pojede svog kolegu”.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...