Doktori, Daniel i Lukijan pevaju obožavateljkama za Dan zaljubljenih!
Foto: X Factor Adria/luka Pilipović

X Factor

Doktori, Daniel i Lukijan pevaju obožavateljkama za Dan zaljubljenih!

Pop kultura -
Ovo je naš način da se odužimo svim divnim ljudima koji nas podržavaju iz emisije u emisiju, rekli su vidno raspoloženi finalisti X Factora

Finalisti X Factora se uveliko pripremaju za novu epizodu ovog popularnog šou programa kada će ponovo svojim nastupima oduševiti svoje oboževatelje, a deo muške ekipe već večeras priprema specijalan užitak za svoju žensku publiku.

Daniel, Lukijan i "Doktori" će u duhu današnjeg Dana zaljubljenih pevati za sve one koji od 18h dođu na Svet Shoping Weekend u tržni centar Stadion.

"Ovo je naš način da se odužimo svim divnim ljudima koji nas podržavaju iz emisije u emisiju. Želimo da poručimo svim zaljubljenim parovima, ali i onima koji to nisu da dođu večeras na naš jednosatni koncert, obećavamo nezaboravan provod! Ima li nepšeg nečina nego uz pesmu i dobro raspoloženje provesti ovaj dan? ", rekli su vidno raspoloženi finalisti X Factora.

Nova epizoda ovog tv formata očekuje nas u utorak uveče na tv Pink kada će u revijalnom delu nastupiti popularna makedonska pevačica Kaliopi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track