Kaliopi opčinila finaliste X Factora!
Foto: X Factor Adria/luka Pilipović

Pevački šou

Kaliopi opčinila finaliste X Factora!

Pop kultura -
Kaliopi je u Šimanovce došla sa svojim timom, a svojom neposrednošću I ljubaznošću poptpuno je opčinila je finaliste

Navikli smo da je utorak uveče rezervisan za popularan pevački šou program X Faktor I finaliste istog, međutim, ovog utorka ogromnu pažnju I pohvale dobila je eksuzivna gošća revijalnog dela, popularna makedonska pevačica Kaliopi.

Kaliopi je u Šimanovce došla sa svojim timom, a svojom neposrednošću I ljubaznošću poptpuno je opčinila je finaliste. “Divna je Kaliopi! Sama mi je prišla I rekla da ostanem svoja, da veruje u mene I moj talenat! Sa svima nama se pozdravila, mnogo nam se dopala! Veoma je neposredna I prijatna!”, rekla je Ilma Karahmet iza scene.

Kaliopi je u “X Faktoru” pokazala kako se ponaša istinska zvezda, a svojim nastupima zadala domaći zadatak, što se po aplauzu I u studiju, ali I u bekstejdžu moglo osetiti.

Posle izvođenja pesme “Oprosti” ova šarmanta muzička zvezda je vidno raspoložena prokomentarisala šta misli o kandidatima: “Presotali kandidati su u potpunosti opravdali postojanje X Faktora. Svako od njih zasženo može poneti tituli pobednika! Ja sam u svakome od njih prepoznala svog budećeg kolegu i koleginicu. Ono sto takođe daje prelepu melodramsku notu ovom izdanju X Faktora su mentori, koji na jedan emotivan, a ipak profesionalan način vode svoje štićenike iz šoua u šou. Krasno!”

http://www.youtube.com/watch?v=SptlaMTCCHo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track