TAMARA MILANOVIĆ: Bratu Duletu posvećujem nastup u superfinalu X Faktora!

Kombank arena 23. marta

TAMARA MILANOVIĆ: Bratu Duletu posvećujem nastup u superfinalu X Faktora!

Pop kultura -
Veliku podršku, kao i uvek, imam od porodice, posebno od mog starijeg brata Duleta koji je moj najveći oslonac za sve bitne stvari u životu, on me je naučio da verujem u sebe, rekla je superfinalista

Tamara Milanović, jedina superfinalistkinja X Faktora, ovih dana nema previše vremena za druženje sa porodicom i prijateljima, budući da se priprema za najvažniji nastup u Kombank areni koji će se dogoditi za tačno sedam dana!

"Uvežbavam pesme za superfinale, učim koreografiju, biram garderobu... Veliku podršku, kao i uvek, imam od porodice, posebno od mog starijeg brata Duleta koji je moj najveći oslonac za sve bitne stvari u životu, on me je naučio da verujem u sebe!", naglašava šarmanta brineta i dodaje: "Nastup u Areni posvetiću njemu i onome što smo zajedno, još u emisiji "Ja imam talenat", započeli pre skoro 3 godine!".

Da podsetimo, Tamarin brat Dule je bio njena verna podrška u svakoj uživo emisiji, a na pitanje kako se on oseća kad njegova mlađa sestra nastupa Dule odgovara: "U početku sam pokušao da budem što je više moguće po strani, ali nisam uspeo u tome: svakog utorka sam bio u Šimanovicma, preko nedelje smo zajedno vežbali, imao sam veliku tremu pred svaki njen nastup. Mnogo sam ponosan na sve što je postigla i jedva čakam superfinale!"

Superfinale prvog regionalnog “X Faktora” zakazano je za nedelju 23. mart u Kombank areni kada ćemo saznati ko je nova muzička zvezda Srbije i regiona.

http://www.youtube.com/watch?v=X_F7dwBL5pg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track