Savršena žena (ne)postoji

Muškarci glasali

Savršena žena (ne)postoji

Pop kultura -
Na „meti“ jedne britanske internet-ankete nedavno je bila savršena žena, akcenat je stavljen na fizičke i karakterne osobine koje muškarci najviše vole. Kako ona izgleda, šta radi, čime se bavi

U jednoj internet anketi muškarci su glasali koje fizičke i karakterne osobine najviše vole kod žena, ali kao i svaki ideal, ni ovaj koji je dobijen nema mnogo veze sa stvarnošću.

Na „meti“ jedne britanske internet-ankete nedavno je bila savršena žena, akcenat je stavljen na fizičke i karakterne osobine koje muškarci najviše vole. Kako ona izgleda, šta radi, čime se bavi?

Visoka je oko 165 cm, ima 58 kg, smeđu kosu, plave oči i uvek je nasmejana. Broj njenog brushaltera je 3 do 4, nosi odeću vedrih boja, a po zanimanju je medicinska sestra.

Omiljena hrana joj je meso, roštilj, pica, a piće belo vino. Najradije sluša rok i pop, dok u slobodno vreme voli da gleda filmove, čita i putuje. I, što je najvažnije, obožava sport, naročito na TV-u.

Međutim, kao i svaki ideal, ni ovaj nema mnogo veze sa stvarnošću, tvrde psiholozi. Na primer, žena poput ove verovatno će, kao zdravstveni radnik, više od drugih da pazi na ishranu i neće gutati brzu hranu.

Njen partner verovatno neće biti zadovoljan kada, zbog rada u smenama, ne bude mogla da prati utakmice, ni da putuje s njim. Posle napornog dana i teških sudbina, sa kojima se medicinske sestre neminovno sreću, malo je verovatno da će im na licu blistati osmeh.

(Novosti.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track