Najnovije vesti

SREĆNICE: Džerard Batler slučajno "upao" na devojačko veče
Foto: Twitter

Iznenađenje

SREĆNICE: Džerard Batler slučajno "upao" na devojačko veče

Pop kultura
Prošlog vikenda Batler je plovio Australijom i pri povratku na dok, njegov brod okupirale su devojke koje su bile na devojačkoj večeri

Šarmantni glumac Džerard Batler, prošlog vikenda krstario je brodom u Australiji, a pri povratku na dok njegov brod preuzela je vesela devojačka zabava.

Razmišljamo šta bi sve dale da se i nama dogodi ovako nešto. Prošlu nedelju Batler je proveo na brodu u Australiji, jer slavne ličnosti kao on sebi to mogu da priušte.

Ali pri povratku na dok, njegov brod okupirale su devojke koje su bile na devojačkoj večeri, a glumac je sa smeškom na licu pitao devojke da li može da im se pridruži u proslavi. A ko bi realno odbio Džerarda?

Druženje sa četrdesetčetvorogodišnjim glumcem devojke su zabeležile fotografijama i odmah to objavile na društvenim mrežama uz statuse u kojima su opisivale da su "doživele najveći šok u životu kada su ga ugledale".

"Mislile smo da je striper, jer ipak je ovo bilo devojačko veče, a onda smo ugledale Džerarda i počele da vrištimo", rekla je jedna od devojaka,

S obzirom na izgled, Džerard bi bez problema prošao i kao striper. Međutim, glumac je trenutno u Sidneju zbog snimanja novog filma, "Gods of Egypt".

(Index.hr)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...