Luisova ćerka: Daniel je rođen za zvezdu!
Foto: Luka Pilipović

Maja Novaković

Luisova ćerka: Daniel je rođen za zvezdu!

Pop kultura -
Maja Novaković o "X Factoru" i skorom objavljivanju dva nova singla: Daniel je zvezda i glasom i stasom. Talentovan je i harizmatičan

Učesnica "X Factora" Maja Novaković, ćerka Ljubiše Stojanovića Luisa, uskoro će objaviti dva nova singla. Pevačica ističe da ranije nije bila spremna za muzičku karijeru, ali da je sada pravi trenutak za takav početak.

Prvi singl pod nazivom "To sam ja" komponovala je s bratom Markom iz "Marakuja benda", koji je uradio i aranžman za pesmu.

"Ono u čemu sebe pronalazim je pop-rok muzika i moja karijera će ići u tom pravcu", rekla je Maja Novaković i dodala: "Jedna pesma je gotova, a uskoro ću snimiti i drugu. Do sada sam se muzikom bavila iz senke, nastupala po klubovima i nisam želela da budem na javnoj sceni. Otac mi je uvek govorio da će me podržati i pomoći ukoliko želim da započnem pevačku karijeru. Čekala sam pravi trenutak i mislim da je sada vreme za to".

Maja ističe da je pobeda Daniela Kajmakoskog u "X Factoru" potpuno zaslužena i da je publika u njemu prepoznala buduću zvezdu. Na pitanje da li bi volela da sarađuje sa nekim od učesnika ovog muzičkog takmičenja i svojim bivšim mentorom Željkom Joksimovićem, Maja kaže:

"Otvorena sam za svaki vid saradnje, ali bi za početak svako od nas trebalo da se fokusira na svoju karijeru. Zahvaljujući "X Factoru" upoznao nas je ceo region i ovo je prilika da nešto uradimo. Danijel je zvezda i glasom i stasom. Talentovan je i harizmatičan. Odrasli smo uz sličnu muziku, on je rođen u Austriji a ja u Nemačkoj, i mislim da imamo mnogo toga zajedničkog. Volela bih da sarađujem sa njim, ali i sa ostalim finalistima, jer su sjajni. Što se Joksimovića tiče, velika je čast i neverovatno iskustvo raditi sa takvim profesionalcem. Mnogo sam od njega naučila i volela bih da opet sarađujemo".

(Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track