Lepa Srpkinja kod Pitbula i Čarlija Šina
Foto: Kurir Štampano

Veliki uspeh naše devojke

Lepa Srpkinja kod Pitbula i Čarlija Šina

Pop kultura -
Manekenka Aleksandra Nikolić jedan od seksi modela koji se pojavljuju u reperovom spotu s poznatim glumcem

Domogla se društva svetskih zvezda.

Aleksandra Nikolić, manekenka beogradske modne agencije „Kristal“, ostvarila je svoj američki san. Otišla je u Majami, gde uspešno gradi karijeru, a posle brojnih kampanja završila je u spotu poznatog repera Pitbula za njegov duet sa Arijanom „Sexy People“.

Nisu samo oni bili na plaži u Majamiju na kojoj su snimani kadrovi, već i holivudska zvezda Čarli Šin. Pored brojnih lepotica, među kojima je i naša devojka, u spotu se u glavnoj ulozi pojavljuje ovaj problematični glumac. Njega se Aleksandra držala podalje, ali s reperom i ostatkom njegove ekipe provela je prijatne trenutke.

- Bilo je lepo raditi s Pitbulom i njegovom ekipom. Moja uloga u spotu nije velika, ali zadovoljna sam što sam našla mesto u njemu. Za mene je ovaj angažman veliki uspeh jer se ovakve prilike ne pojavljuju svakog dana. Što se tiče Pitbula, veoma je pristupačan i zabavan, dok sa Šinom nisam imala priliku da komuniciram - kaže Aleksandra.Na Jutjubu se, pored finalne verzije, može videti i mejking of, u kojem plavokosa lepotica s ponosom ističe da je iz Srbije. Inače, kadrovi koji nisu u spotu biće iskorišćeni za reklamnu kampanju proizvođača automobila koji je Pitbulov sponzor.(S. A. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track