Mjuzikl Viktor, Viktorija: Mini i Vujketu pukao glas!
Foto: Kurir Štampano

Glumci u problemu pred premijeru

Mjuzikl Viktor, Viktorija: Mini i Vujketu pukao glas!

Pop kultura -
Zbog zahtevnih pevačkih zadataka u ovom brodvejskom spektaklu, Lazarevićeva i Dragan Vujić morali da potraže pomoć lekara

Velika bajka o ljubavi.U Pozorištu na Terazijama u subotu će biti izveden mjuzikl „Viktor, Viktorija“ u režiji Mihaila Vukobratovića. Zahtevne probe i muzičke deonice koja će pevati u velikom brodvejskom spektaklu ostavile su posledice na zdravlje glavnih glumaca Mine Lazarević i Dragana Vujića Vujketa, koji se juče nisu pojavili na druženju s novinarima uoči premijere.Košta 7,5 miliona dinara- Mina i Vujke su izgubili glas. Trenutno su kod doktora na inhalacijama i neće doći - opravdao je izostanak glavnih aktera u novoj predstavi Aleksandar Džaja, upravnik pozorišta:- Ideja da se ostvarenje „Viktor, Viktorija“ postavi na scenu postoji još od 1996. godine. Ovo je veoma skup mjuzikl. Uradili smo ga zahvaljujući državi i sopstvenim sredstvima i koštaće 7,5 miliona dinara.

Premijera će biti održana... Mina sa igračima
Premijera će biti održana... Mina sa igračima

Reditelj Mihailo Vukobratović posebno je srećan što je celo pozorište angažovano na novom projektu.- Mjuzikl nije ranije postavljen jer smo imali problema da otkupimo autorska prava. Radnja nije kao u filmu smeštena u Pariz tridesetih godina, već u današnje vreme. Ovo je priča o ljubavi u bilo kod odnosu, a pitanje seksualnosti nije u prvom planu - otkrio je Vukobratović.Ansambl čine Aleksandar Srećković Kubura, Jelena Jovičić, Vladan Savić, Milan Tubić, Rade Marjanović, Žarko Stepanov i drugi, uz učešće orkestra, baleta i hora. Glavna junakinja je operska pevačica Viktorija, koja ne može da živi od svog talenta i pristaje da nastupa u noćnom klubu kao muškarac.Ljubav sve pobeđuje- Ovakva predstava je potrebna Beogradu. Tema je škakljiva, ali će ljudi izaći iz pozorišta s lepim osećanjem da ljubav može da pobedi sve. Uživaćete u lepim muškim i ženskim telima, a možda Mina pusti bradu do premijere - našalio se Kubura, koji će igrati u predstavi ulogu vlasnika noćnog kluba i mafijaša.U beogradskoj verziji velikog hita s Brodveja muzički aranžer je Ivan Ilić, dirigent je Vesna Šouc, koreograf Milan Gromilić, scenograf Geroslav Zarić, a kostimograf Tatjana Radišić.

Oni su spremni... Aleksandar Srećković Kubura i Jelena Jovičić
Oni su spremni... Aleksandar Srećković Kubura i Jelena Jovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track