Najnovije vesti

BEBU UČI HRVATSKI: Otkriveni detalji iz privatnog života Tamare Eklston

Uživa u roditeljstvu

BEBU UČI HRVATSKI: Otkriveni detalji iz privatnog života Tamare Eklston

Pop kultura
Tamara Eklston ekskluzivno otkriva sve detalje iz svog porodičnog života

Tamara Eklston je prvi put ispred kamere jedne televizijske emisije otvorila dušu i ispričala intimne detalje o svojoj ćerkici i suprugu, a rekla je, između ostalog, koliko ih je prinova zbližila i zašto je odlučila da doji i koliko u tome uživa.

"Znala sam da želim da dojim, ali mislila sam da ću to raditi samo prva dva, tri meseca, ali sada toliko uživam u tome i mislim da je to odlično za nju. Vidim koliko je porasla i to me veseli. Kad se rodila imala je 2.9 kg, a sad ima preko 5 kg. Gledati je kako raste i znati da sam ja odgovorna za njen rast i napredak je divno", ispričala je Tamara.

Hrvatska je veliki deo njenog života, a o tome svedoči i njena izjava: 'Moja majka priča hrvatski Sofiji, pa se nadam da će i ona naučiti hrvatski. Mislim da je tako bolje početi da ih učite kada su još maleni, nego kad odrastu."

Na pitanje da li planira i ona da priča s ćerkom, Tamara je odgovorila: "Definitivno, moj hrvatski nije perfektan, ali bolje i to nego da uopšte ne znam da pričam"

Tamara i Džej imaju dadilju, ali ispričala je kako ona i suprug žele sve sami da rade. "Mi imamo dadilju, ali Džej i ja sve radimo sami. On menja i pelene ...Naša veza se promenila, sad pričamo o "kaki", "crack nipples", pelenama, dojenju tako da sigurno je nabolje prvo da se udate, a onda da imate dete. Ono što je sigurno je da nas je naša ćerkica samo još vise zbližila."

(Dnevnik.hr)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...