BEBU UČI HRVATSKI: Otkriveni detalji iz privatnog života Tamare Eklston

Uživa u roditeljstvu

BEBU UČI HRVATSKI: Otkriveni detalji iz privatnog života Tamare Eklston

Pop kultura -
Tamara Eklston ekskluzivno otkriva sve detalje iz svog porodičnog života

Tamara Eklston je prvi put ispred kamere jedne televizijske emisije otvorila dušu i ispričala intimne detalje o svojoj ćerkici i suprugu, a rekla je, između ostalog, koliko ih je prinova zbližila i zašto je odlučila da doji i koliko u tome uživa.

"Znala sam da želim da dojim, ali mislila sam da ću to raditi samo prva dva, tri meseca, ali sada toliko uživam u tome i mislim da je to odlično za nju. Vidim koliko je porasla i to me veseli. Kad se rodila imala je 2.9 kg, a sad ima preko 5 kg. Gledati je kako raste i znati da sam ja odgovorna za njen rast i napredak je divno", ispričala je Tamara.

Hrvatska je veliki deo njenog života, a o tome svedoči i njena izjava: 'Moja majka priča hrvatski Sofiji, pa se nadam da će i ona naučiti hrvatski. Mislim da je tako bolje početi da ih učite kada su još maleni, nego kad odrastu."

Na pitanje da li planira i ona da priča s ćerkom, Tamara je odgovorila: "Definitivno, moj hrvatski nije perfektan, ali bolje i to nego da uopšte ne znam da pričam"

Tamara i Džej imaju dadilju, ali ispričala je kako ona i suprug žele sve sami da rade. "Mi imamo dadilju, ali Džej i ja sve radimo sami. On menja i pelene ...Naša veza se promenila, sad pričamo o "kaki", "crack nipples", pelenama, dojenju tako da sigurno je nabolje prvo da se udate, a onda da imate dete. Ono što je sigurno je da nas je naša ćerkica samo još vise zbližila."

(Dnevnik.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja