Evo zašto je Kim Kardašijan pobegla sa medenog meseca
Foto: Instagram

Irska joj dosadna

Evo zašto je Kim Kardašijan pobegla sa medenog meseca

Pop kultura -
Kanje je navodno planirao da uključi više aktivnosti u njihov medeni mesec, pa tako i izlet do Dablina u razgledanje muzeja što je Kim izludelo

Kim Kardašijan i reper Kanje na medeni mesec su otišli u Irsku, ali je rijaliti zvezdi bilo previše dosadno pošto nigde nije mogla da šopinguje

Kako bliski izvori navode, Kim se požalila mami Kris Džener da je veoma nesrećna na medenom mesecu jer osim njihovog hotela i nema veliki izbor za šoping u okolini.

"Stalno je zvala mamu i žalila se da joj je dosadno, pa je htela u šoping, ali nedostatak radnji ju je nervirao. Kris je stalno govorila Kim da se opusti i uživa, ali ona nije mogla", naveo je izvor.

Kanje je navodno planirao da uključi više aktivnosti u njihov medeni mesec, pa tako i izlet do Dablina. Ipak, Kim ga je ubedila da ne idu.

"Sama mogućnost da će posećivati muzeje bi je dodatno iznervirala. Ona samo želi da ide u šoping. To je sve što njoj treba. Samo Kim može da ode u jednu od najlepših zemalja na svetu i umesto da uživa u lokalnoj kulturi, ona se dosađuje i odlazi u bioskop da gleda isti film dva puta", zaključuje izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track