(FOTO) ZVANICE NA CEREMONIJI CFDA U ŠOKU: I ako je od Rijane, previše je!
Foto: Tanjug

Modna ikona prešla sve granice

(FOTO) ZVANICE NA CEREMONIJI CFDA U ŠOKU: I ako je od Rijane, previše je!

Pop kultura -
Pevačica je došla obučena u potpuno providnu haljinu ispod koje su se potpuno nazirale grudi i gaćice
1 / 4 Foto: Tanjug

Udruženje američkih dizajnera (CFDA) proglasilo je Rijanu modnom ikonom 2014.

Nagrada 26-godišnjoj pevačici uručena je u Njujorku na svečanosti povodom godišnjice osnivanja udruženja. Laskavo priznanje dodeljeno joj je za stil odevanja koji je 2014. imao najviše uticaja na pop kulturu širom sveta.

Rijana se na svečanosti pojavila u skroz providnoj haljini, izrađenoj od Svarovski kristala koju je dizajnirao Adam Selman.

Dizajner Zak Pozen je, govoreći o Rijani pre dodele nagrada, rekao je da ona voli da rizikuje, da ume da nosi sve što obuče, kao i da veoma dobro zna šta voli. Glamuroznoj ceremoniji u Linkoln centru prisustvovao je i dizajner Tom Ford, koji je dobio nagradu za životno delo koju, takođe, dodeljuje CFDA. Prestižna nagrada za osnivača pripala je bivšem modelu i modnom agentu Betanu Hardisonu.

Među prethodnim dobitnicima nagrade su pevačica Lejdi Gaga, manekenke Iman i Kejt Mos i glumica Nikol Kidman. Rijana će zajedno sa Eminemom u avgustu u Los Anđelesu započeti mini turneju. Dvoje umetnika su ranije sarađivali na hitovima "The Monster" i "Love the Way You Lie".

http://www.youtube.com/watch?v=i1kthx8qpoo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track