OPSEDNUTA DŽENIFER LOPEZ: Samo misli na dijete i vežbanje!
Foto: Reuters

Želi perfektno telo

OPSEDNUTA DŽENIFER LOPEZ: Samo misli na dijete i vežbanje!

Pop kultura -
Izvor kaže kako je Džej Lo postala potpuno opsednuta fitnesom i zdravom ishranom te joj je to postala najvažnija stvar u životu

Svi smo ostali bez teksta kada smo u četvrtak uveče na otvaranju Svetskog prvenstva u fudbalu videli figuru latino dive Dženifer Lopez na kojoj bi joj pozavidele mnoge žene...

Međutim, strani mediji pišu o tome kako je Džej Lo postala opsednuta izgledom i dijetama i da je ovo mogući razlog raskida od Kaspera Smarta.

Jedan izvor blizak "Radar onalajnu" kaže kako je Džej Lo postala potpuno opsednuta fitnesom i zdravom ishranom te joj je to postala najvažnija stvar u životu.

"Na kraju Kasper i Dženifer nisu imali više o čemu da razgovaraju. Ona je nekada volela da priča o modi i filmovima, ali danas priča samo o održavanju kondicije. Ponaša se kao fitnes robot i kao da ništa drugo u životu ne postoji za nju."

Izgleda da je želja za perfektnim telom ipak bacila muškarce u drugi plan.

"Mnogo je odricanja prihvatila kako bi izgledala savršeno... Najvažnija joj je njena dnevna rutina od devedestominutnog vežbanja i discipline u hrani. Jedino što joj je isto toliko važno su njena deca."

Foto Rojters
Foto Rojters

(Super žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track