NIJE ZAHTEVAN: Biliju Ajdolu samo dve flaše vina
Foto: Beta

Rajder lista

NIJE ZAHTEVAN: Biliju Ajdolu samo dve flaše vina

Pop kultura -
Zahtevi koji su navedeni u rajder listi Bilija Ajdola možda nisu naročito komplikovani, ali svakako jesu detaljni

Čuveni muzičar Bili Ajdol u sredu nastupa na Kalemegdanu i već je dostavio listu stvari koje očekuje da budu spremne za njega i njegov tim

Zahtevi koji su navedeni u rajder listi Bilija Ajdola možda nisu naročito komplikovani, ali svakako jesu detaljni. Tako će rokenrol zvezdi i njegovoj ekipi biti poslužen nemasni jogurt i mleko, domaći pečeni krompirići, čokoladni kolačići, testenina s bosiljkom, kao i maslinovo ulje... Sve će biti servirano u porcelanskim tanjirima na običnim, belim platnenim stolnjacima.

Foto: AP
Foto: AP

Bili Ajdol sada živi zdravim životom i dosta vodi računa o ishrani, što se najbolje vidi kroz njegovu listu zahteva. Tako će se u njegovoj svlačionici naći čajnik, četiri porcelanske šolje i 10 papirnih čaša za kafu. Ipak, Bili je najmanje iskazao svoj zvezdani status kroz zahteve vezane za svlačionicu, povodom koje je tražio da bude „posebno i kreativno“ uređeno mesto gde će ga čekati samo dve flaše kvalitetnog domaćeg vina. S druge strane, za potrebe svog mnogočlanog benda neophodno je obezbediti i 12 konzervi piva, flaširanu vodu, ali i veliku vreću čipsa uz salsa sos sa strane.

Takođe, za potrebe čitave ekipe, koja broji skoro stotinu članova, potrebno je obezbediti i jelovnike iz svih restorana u okolini, a za one koji će postavljati binu tokom noći mora uvek da bude spremna topla supa, ali i sendviči, kao i neizostavna topla kafa.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track