ŠOKANTNO: Dženis Dikinson posle 32 godine promenila silikone u grudima!

Implanti se menjaju 10 do 15 godina od ugradnje

ŠOKANTNO: Dženis Dikinson posle 32 godine promenila silikone u grudima!

Pop kultura -
Prvi rez tokom operacije pokazao je oštećenja na silikonima, najveći strah lekara bio je da je došlo do maligniteta. Srećom, rezultati su pokazali suprotno

Dženis Dikinson, bivša manekenka, posle tri decenije promenila je silikone u grudima. Prvi svetski supermodel, kako je sebe nazvala, operaciju i oporavak je podelila sa gledaocima, u emisiji "E!" televizije.

"Kada su njene grudi postale opuštene, Dženis je odlučila da ugradi nove silikone. Za pomoć se obratila Polu Nasifu i Teriju Dabrou, plastičnim hirurzima, koji svoje zahvate prikazuju u emisiji "Botched".

Dženis je imala 32 godine kada se podvrgla prvoj operaciji grudi.

Silvester Stalone je platio operaciju, pa sam pomislila: "Zašto da ne?"- rekla je Dženis.

Lekari najčešće preporučuju da se silikoni menjaju 10 do 15 godina nakon prve ugradnje. Podatak da ih je Dženis "čuvala " 30 godina zakomplikovao je situaciju. Dodatno je operaciju i postoperativni tok opterećivalo to što je Dženis bivša zavisnica od narkotika.

Pre operacije Dženis je bila veoma nervozna, takvo stanje lekari su objašnjavali upravo njenom zavisničkom prošlošću. Prvi rez tokom operacije pokazao je oštećenja na silikonima, najveći strah lekara bio je da je došlo do maligniteta. Srećom, rezultati su pokazali suprotno.

Dženis je i postoperativni tok teško podnosila. Bolovi su bili prejaki, pa je Dženis umela da skine svu odeću sa sebe i da naglas zaplače.

"To je klasično ponašanje bivšeg zavisnika", rekao je doktor Teri Dabrou. On je istakao da je svojim ponašanjem Dženis ozbiljno ugrožavala zdravlje, dovodila sebe u životnu opasnost i povećavala rizik da dobije infekcije. Šest nedelja posle operacije problemi su se smirili, Dženis se pojavila u emisiji srećna sa novim grudima.

Dženis Dikinson je pored operacije grudi uradila zatezanje lica, gronjih kapaka, zatezanje stomaka i ubrizgavanja filera. Za sebe je umela da kaže da je savršena, a velika strast prema plastičnim operacijama ne samo da joj je ugrožavala zdravlje već joj je donela i velike finansijske probleme. Prošle godine je bankrotirala zbog preskupih operacija.

(Žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track