BRAZILCI KRIVE DŽEGERA: Pukli smo zbog njega protiv Nemaca!
Foto: Rojter

Kao da je crna mačka

BRAZILCI KRIVE DŽEGERA: Pukli smo zbog njega protiv Nemaca!

Pop kultura -
Znate šta, mogu da preuzmem odgovornost za jedan gol, ali ne i za ostalih šest, odgovorio im je pevač

Frontmen Stonsa Mik Džeger, koji baš i nije omiljen među navijačima fudbalske reprezentacije Brazila, odgovara da može da preuzme odgovornost za jedan, ali ne za svih sedam golova koje je njihov tim primio protiv Nemaca (1:7).

Pevač legendarnih Stonsa Mik Džeger jedan je od "krivaca" za katastrofu koju su Brazilci pretpreli u polufinala Mundijala protiv Nemaca (1:7). Tako bar veruje dobar deo navijača selekcije domaćina Svetskog prvenstva, jer smatra da Džeger donosi lošu sreću, da je "crna mačka"...

Ovakva "reputacija" Džegera prati još od prethodnog Mundijala u Južnoj Africi, kada su njegovi favoriti ispadali redom - najpre Engleska, potom SAD, pa Brazil.

Džeger je bio na stadionu u Belo Horizonteu pre nekoliko večeri, gledajući uživo katastrofu Brazila, za koji je navijao protiv Nemačke u polufinalu Mundijala.

Foto :AP
Foto :AP

Brazilci su ga prozvali "Pé Frio" što bi moglo da se prevede kao donosilac loših vesti, "crna mačka".

Džeger je na ovo duhovito odgovorio Brazilcima:- Znate šta, mogu da preuzmem odgovornost za jedan gol, ali ne i za ostalih šest!.Da je Džeger loš prognozer što se tiče fudbala, to je već opšte poznato.

U maju su Stonsi imali koncert u Lisabonu, kada je sa bine poručio da će Portugal postati porvak sveta. Portugalci su ispali odmah posle grupne faze. Prošlog meseca, u junu, kada je Mundijal već bio u toku, na koncertu u Rimu, pred 70.000 gledalaca, rekao je da Italija sigurno pobeđuje Urugvaj u grupi. Italija je izgubila 0:1.Finale Mundijala je u nedelju, 13. jula. Igraju Nemačka i Argentina. Navijači oba tima se mole da ih Džeger zaobiđe.

Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track