(VIDEO) ONI ĆE UZDRMATI TVRĐAVU: Ko je momak iz spota Rudimentala?

Exit

(VIDEO) ONI ĆE UZDRMATI TVRĐAVU: Ko je momak iz spota Rudimentala?

Pop kultura -
Kurt je pre svega profesionalni vozač BMX, a sada sve češće glumac i neverovatno hrabar čovek koji je posle teške saobraćajne nesreće i amputacije noge uspeo da se vrati životu i postane uzor mnogima

Rudimental su svoje mesto na muzičkoj mapi zacrtali hitom "Waiting all night", a pored neverovatnog ritma koji numera nosi, video koji ide uz nju, podjednako je uzdrmao sve koji su ga videli.

Momci iz britanskog sastava radije se ne pojavljuju u spotovima, a izbor Kurta Jegera (37) i njegove neverovatne životne priče kao junaka koji ide uz pesmu je bio pun pogodak.

Kurt je pre svega profesionalni vozač BMX, a sada sve češće glumac i neverovatno hrabar čovek koji je posle teške saobraćajne nesreće i amputacije noge uspeo da se vrati životu i postane uzor mnogima. Saobraćajnu nesreću je doživeo 2006. godine kada ga oborio automobil.

Lekari su mu jedva spasli život. Noga m je amputirana, ligamenti su mu bili pokidani i na rukama i na nogama, imao je teške povrede bešike, nekoliko slomljenih rebara i težak potres mozga. Međutim, posle godinu dana oporavka vratio se glumi ali vožnii BMX.

"Glumeći u u spotu Rudimentala, rekonstruišući sve što sam prošao, setio sam se svog očaja i beznadžnosti koju sam osećao i tog strašnog “šta će biti posle”, koje je verovatno i najstrašnije. Na samom snimanju mi fizički nije bilo dobro jer sam se osećao tako, iamo sam rilične glavobolje", ispričao je Kurt kog naša publika prepoznaje i po ulozi u seriji "Sinovi anarhije". Tamo igra lik Grega, a pojavljuje se i u serijI NCIS.

http://www.youtube.com/watch?v=M97vR2V4vTs#t=20

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track