ZBOG BOLESTI SUPRUGA: Selin Dion ostavlja pevanje!

Napušta karijeru

ZBOG BOLESTI SUPRUGA: Selin Dion ostavlja pevanje!

Pop kultura -
Selin Dion je odlučila da na neodredjeno vreme obustavi karijeru kako bi se 100 odsto posvetila obolelom suprugu i čitavoj porodici, rečeno je iz njenog PR tima

Kanadska pop zvezda Selin Dion izjavila je da obustavlja "sve profesionalne aktivnosti" i da je otkazala turneju u Aziji i koncerte u Las Vegasu.

"Selin Dion je odlučila da na neodredjeno vreme obustavi karijeru kako bi se 100 odsto posvetila obolelom suprugu i čitavoj porodici", navodi se u saopštenju agenata pevačice.

Suprug pevačice, Rene Anželil (72) operisao je tumor na grlu u decembru prošle godine. Anželil je 1999. godine otkrio da ima rak grla i od tada je stalno na terapiji. Selin Dion je rekla da se još nije skroz oporavile od jake upale grla zbog čega je otkazala koncerte u Las Vegasu početkom avgusta.

Njeni agenti su rekli da su otkazani svi koncerti u Las Vegasu kao i turneja u Aziji, predvidjena ove jeseni.

Podsetimo, kada je njen muž prvi put krenuo sa hemoterapijom i kada mu je opala kosa, i Selin je obrijala svoju glavu u znak solidarnosti prema njemu.

Selin sa suprugom Reneom, foto Rojters
Selin sa suprugom Reneom, foto Rojters

Selin Dion (46) je najveća muzička zvezda u Kanadi a njeni albumi na francuskom i engleskom jeziku prodati širom sveta u više od 200 miliona primeraka.

Proslavila se i pesmom "My heart will go on", vodećom numerom filma Titanik iz 1998. godine. U njenoj muzici se čuju uticaji raznih žanrova od popa i roka dogospela i klasične muzike. Ističu se njeni tehnički vešti i jaki vokali.

Selin Dion, foto Rojters
Selin Dion, foto Rojters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track