GLAMUR TV PRVE: Leni Kravic pevao u Belom dvoru
Foto: Kadic

Televizija Prva okupila krem srpske javne scene

GLAMUR TV PRVE: Leni Kravic pevao u Belom dvoru

Pop kultura -
Na gala promociji nove programske šeme pojavio se veliki broj zvanica, koje je posebno oduševio Ivan Jeftović u ulozi slavnog muzičara
1 / 12 Foto: Kadic

TV Prva priredila je gala prijem na kojem je predstavila jesenju programsku šemu i nove sadržaje.Svečanosti u Belom dvoru prisustvovao je veliki broj uglednih zvanica. Njima se obratio Teodor Kirijaku, direktor „Antena grupe“, koja je vlasnik Prve. - Posle četiri godine uspešnog poslovanja „Antena grupa“ planira da još više ulaže na ovom tržištu, naročito u produkciju, koja je u Srbiji na visokom nivou, kao i u digitalni sektor. „Antena“ ima strateško partnerstvo s „Vajs medijom“, globalnom medijskom platformom za onlajn i video sadržaj. Uskoro ćemo i ovde predstaviti portal „Vajs medije“, za koji očekujemo da će postići veliki uspeh - objasnio je Kirijaku.

Spremni za novu sezonu... Voditelji Prve
Spremni za novu sezonu... Voditelji Prve

Na promociji je govorio i direktor „Antena grupe“ za Srbiju i Crnu Goru Piter Anštajn.- Nastavićemo s dosadašnjim razvojnim putem televizije uvođenjem najkvalitetnijih emisija vrhunske produkcije, ali naš cilj je i da se širimo u onlajn medijima, kao i da postanemo lider u kablovskoj televiziji lansiranjem novih tematskih kanala - rekao je Ajnštajn.Da je temelj uspeha posvećenost poslu, dobar tim, ideja i hrabrost da se bude drugačiji istakao je direktor Prve Dragan Nenadović.

Milica Todorović ga nije prepoznala... Bane Mojićević kao Toma Zdravković
Milica Todorović ga nije prepoznala... Bane Mojićević kao Toma Zdravković

- Pored sada već kultnih emisija, krećemo s mnoštvom novih formata koji su u produkcijskom smislu na svetskom nivou. Prvenstveno mislim na „Grand produkciju“, s kojom smo sklopili strateško partnerstvo, i spektakularni šou „Tvoje lice zvuči poznato“. Tu je i sjajan premijerni domaći serijski program kao što je „Urgentni centar“, za koji je sam WB, čija je to licenca, dao pohvalu za adaptaciju. Ponosni smo i na novu sezonu „Radne akcije“, koja je došla kad je najpotrebnije, a obnavljamo 12 domova uništenih u poplavama.

Rada Manojlović
Rada Manojlović

U vrtu Belog dvora nastupili su učesnici TLZP. Na sceni je prvo izvedena pesma „Aquarius“ iz mjuzikla „Kosa“, a potom se pojavio i Bane Mojićević u ulozi Tome Zdravkovića. Ipak, najviše ovacija izazvao je glumac Ivan Jeftović, prerušen u Lenija Kravica.

Nataša i Saša
Nataša i Saša

Na promociji su bili i Lepa Brena, Saša Popović, Keba, Šaban Šaulić, Ivica Dačić, Miodrag Kostić, Seka Aleksić, Dajana i Žika Jakšić, Suzana Mančić, Milica Todorović, Ana Sević, Darko Lazić, voditelji Prve i mnogi drugi.

Domaćini... Katarina i Aleksandar Karađorđević
Domaćini... Katarina i Aleksandar Karađorđević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track