BUS PLUS: Zar ovako u autobus?
Foto: Facebook

Vruća moda

BUS PLUS: Zar ovako u autobus?

Ludi svet -
Obući ultra kratak šorc i onda sesti na sedište koje prljavo, puno prašine i bakterija, ako nije ludost, onda zaista jeste hrabrost

Građani Beograda se svakodnevno susreću sa devojkama čiji su stajlinzi za "pohvalu". Naravno, za tako nešto treba imati hrabrosti.

Obući ultra kratak šorc i onda sesti na sedište koje prljavo, puno prašine i bakterija, ako nije ludost, onda zaista jeste hrabrost. Da napomenemo, autobuse ne peru često, ili nikad, a samo za jedan dan tu sedne par hiljada ljudi koji smrde, ne presvlače se i na sve to se još i oznoje.

Muški deo populacije je oduševljen kad mu neka cica ulepša dan, umoran od posla sedi u busu, kad ono osveženje za oči kao limunada na kraju radnog dana. Mnogi požele da otkucaju kartu kad se neka od cica pojavi u gsp-u.

Riba iz spotaOna sigurno zamišlja da snima spot na jahti i pozira pred gomilom ljudi! A u stvarnosti svako gleda svoja posla, propade joj tezga. Statiraćes možda u ponekom spotu, možda ćeš reklamu snimiti za TV, ali sigurno ćeš biti na naslovnoj strani.

Mis BusPlusPobednica takmičenja za lepoticu GSP-a je mlada dama sa boksericama od teksasa kojoj je guza više otrivena nego pokrivena. Ide sigurno na poslovni sastanak. Šta bi se desilo ako bi joj slučajno ispala BusPlus kartica?

Opšti zaključak: Devojke preteruju sa neoblačenjem. To je fešn no, no!

(SrbijaDanas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track