GLASAJTE ZA LEPU SRPKINJU: Lidija Kocić u konkurenciji za mis internacional!
Foto: PR

Otišla u Tokio po titulu

GLASAJTE ZA LEPU SRPKINJU: Lidija Kocić u konkurenciji za mis internacional!

Pop kultura -
Takmičenje traje do 11. novembra, a Mis Srbije za 2010. godinu uverena je da predstavlja zemlju na najlepši način
1 / 3 Foto: PR

Jedna od najlepših Srpkinja Lidija Kocić, koja trenutno predstavlja našu zemlju na takmičenju „Miss internacional" objasnila je da bi bez podrške svog naroda teško uspela i da dođe do ovog nivoa, ali i da joj je ta ista podrška sad najpotrebnija.

Takmičenje traje do 11. novembra, a Mis Srbije za 2010. godinu uverena je da predstavlja zemlju na najlepši način.

"Svaki glas mi jako znači, tako da bih bila zahvalna Srbiji ako bi me podržala glasnajem na sajtu www.miss-international.org. Zasad sam zadovoljna, jer sve ide po planu. Imam zaista mnogo fanova sa svih krajeva sveta. Volela bih da donesem Srbiji još jednu titulu, pošto se nakon ovog povlačim sa takmičenja", objasnila je lepa Srpkinja za Kurir.

Kocićeva je diplomirala u 22. godini, sada radi na berzi i planira da nastavi tim da se bavi. Kako i sama kaže, uspeh želi da bazira na tome što je vredna i pametna.

"Svakoj ženi prijaju komplimenti, pa tako bih i ja lagala kad bih rekla da mi ne znači što sam izabrana 2010. godine za zvanično najlepšu ženu u Srbiji. Isto tako, i ova titula bi mi značila, ali nakon toga okrećem se profesiji za koju sam se školovala. Trenutno radim na berzi, pet dana nedeljno po deset sati dnevno. Ume da bude naporno, ali verujem da rad mora da se isplati", zaključila je Lidija.

(Miloš Bjelinić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track