Skandal u Turskoj zbog erotskog poljupca u seriji!
Foto: Printskrin

Nedopustivo

Skandal u Turskoj zbog erotskog poljupca u seriji!

Pop kultura -
Reagujući na žalbe gledalaca, jedan od savetnika audiovizuelnog nadzornog organa pozabavio se strastvenim poljupcem dvoje junaka serije "Kara para ask" (Prljav novac i ljubav)

Turska radio difuzna agencija (RTUK) ponovo je izazvala žučnu polemiku svojim zgražavanjem nad "nepristojnom" scenom poljupca u TV seriji.

Reagujući na žalbe gledalaca, jedan od savetnika audiovizuelnog nadzornog organa pozabavio se strastvenim poljupcem dvoje junaka serije "Kara para ask" (Prljav novac i ljubav), koja se od ove godine emituje na TV kanalu ATV.

U svom izveštaju, on je opisao poljubac kao "erotsko usisavanje usnama" koje pogubno deluje na mladu publiku. Njegova preporuka da se kanal ATV kazni, izazvala je lavinu kritika na drštvenim mrežama.

"Ljudi šalju sonde na asteroide, a mi u Turskoj raspravljamo o poljupcu", napisala je jedna korisnica Tvitera. Ovo je poslednja u nizu kontroverzi od uspostavljanja 2002. islamsko-konzervativne vlasti koju mnogi u Turskoj optužuju da želi da islamizuje tursko društvo.

http://www.youtube.com/watch?v=7VTcNPl6ViQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track