AMERIČKI INSAJDER: Rusi imaju vanzemaljsku tehnologiju i mogu da je upotrebe protiv SAD!
Foto: Wikipedia

Još jedna teorija zavere

AMERIČKI INSAJDER: Rusi imaju vanzemaljsku tehnologiju i mogu da je upotrebe protiv SAD!

Ludi svet -
Veruje se da postoje baze na Mesecu i Marsu, i da tamo postoje daleko savremenije oružje i vojni sistemi

Prošlog aprila se nešto veoma čudno dogodilo brodu USS Donald Kuk u Crnom moru. Kao odgovor na američki brod u Crnom moru, Rusija je poslala nenaoružanog bombardera SU-24 da preleti iznad razarača.Zaštitni radar na brodu je radio normalno i dao je upozorenje da se približava ruski avion. Odjednom su svi njihovi ekrani prestali da rade.Zaštitni radar nije bio u funkciji i USS Donald Kuk se pretvorio u sedeću metu.SU-24 je zatim izveo 12 simuliranih projektilskih napada na brod, preletevši iznad palube broda. Svi pokušaji da se osposobi radar bili su bezuspešni. Nakon što se lažni napad završio, ruski avion je odleteo, a brod je pojurio u luku u Rumuniji.

Preston Džejms je u zapisniku rekao da je čuo za mnoge izveštaje da su Rusi dobili pristup vanzemaljskoj tehnologiji od grupe vanzemaljaca po imenu "Visoki beli“ ili Nordici."Znam da su vanzemaljci stvarni jer se bavim tom temom već decenijama. Džo Džordan iz Zajedničke NLO mreže (MUFON) ima neoboriv dokaz o vanzemaljskim otmicama. Postoji čak i snimak tog dokaza. Lično sam tako uspeo da sprečim da me otmu pre 5 godina. Čim sam saznao pravu istinu o vanzemaljcima, pobacao sam sve knjige, snimke i časopise o njima", ispričao je Džejms.Da li je ova impresivna demonstracija tehnologije od strane Rusije upozorenje Americi da prestane da provocira Rusiju, nakon što je iscenirala i finansirala prevrat u Ukrajini i postavila marionetsku vlast?

Aegis radarski sistem koji poseduje Mornarica SAD, navodno je jedan od najsofisticiranijih radara na svetu. Jasno je da Rusi sada poseduju tehnologiju koja je toliko napredna da čini ovaj radar potpuno beskorisnim.Americi je demonstrirano da Rusi nadmašuju konvencionalna oružja SAD i da se neće libiti da odgovore ako bude potrebno.Insajder je izneo informacije koje dokazuju da SAD poseduju antigravitacionu tehnologiju još od 1945. godine i da postoje tajne svemirske snage koje koriste ovu tehnologiju, kako kaže Preston Džejms, ali i mnogi drugi.Rusi i Kinezi takođe poseduju ovu tehnologiju, kako navode isti insajderi.Živimo u mreži laži u kojoj vlasti tvrde da su oružani sistemi poput SU-24 i Aegis radara jedni od najsavremenijih, ali to nije tačno. Veruje se da postoje baze na Mesecu i Marsu, i da tamo postoje daleko savremenije oružje i vojni sistemi, pri čemu i Preston Džejms tvrdi da je tako.

Sada se nameće pitanje da li se Rusija zapravo samo poigrala sa SAD koristeći neku vanzemaljsku tehnologiju u avionu SU-24? Šta god da se dogodilo, poprilično je uplašilo posadu USS Donald Cook-a toliko da su svi otišli iz vojske. Ako je to istina, onda je jasno da nismo upućeni u celu priču.Slede ranije informacije o navedenom događaju:Ruski Suhoj SU-24 sa najnovijim sistemom ometanja paralisao je najmoderniji američki sistem Aegis na razaraču USS Donald Kuk u Crnom moru.Američki razarač Donald Kuk sa krstarećim tomahavk projektilima našao se u neutralnim vodama Crnog mora 10. aprila. Svrha je bila demonstracija snage i zastrašivanje Rusije. Pojava američkih ratnih brodova u ovim vodama predstavlja direktno kršenje Monro konvencije koja se odnosi na razloge i vreme boravka u Crnom moru vojnih brodova država koje ne izlaze na Crno more.Kao odgovor, Rusija je poslala nenaoružanog bombardera SU-24 da preleti nad razaračem SAD. Međutim, stručnjaci kažu da je ovaj avion bio opremljen najnovijim ruskim elektronskim ratnim sistemom. Prema ovoj verziji, Aegis je detektovao približavajuću letelicu i oglasio alarm.

Sve je teklo normalno, američki radari su počeli da izračunavaju brzinu približavajuće mete, a onda su se odjednom svi ekrani pogasili. Aegis je prestao da radi i rakete nisu mogle da dobiju informacije o meti. U međuvremenu, SU-24 je preleteo palubu razarača, napravio okret i simulirao napad projektilom na metu. On se zatim ponovo okrenuo i ponovio manevar 12 puta.Kako se navodi, svi napori za „oživljavanje“ Aegis sistema i dobijanje informacija o meti radi odbrane bili su bezuspešni. Reakcija Rusije na vojni pritisak SAD bila je neverovatno mirna, navodi ruski politički naučnik Pavel Zolotarev:„Demonstracija je bila originalna. Bombarder bez oružja sa opremom za ometanje nepriajteljskog radara, bio je uspešan protiv razarača opremljenog Aegis sistemom, najmodernijim sistemom za protivvazdušnu odbranu. Međutim, ovaj sistem lociranja pokretne mete ima značajnu manu, a to je sposobnost praćenja mete. On dobro radi kada postoji više brodova blizu jedan drugome koji mogu na neki način da sarađuju. U ovom slučaju, tamo se nalazio samo jedan razarač, a algoritam radara Aegis sistema na razaraču nije se učitao usled ometanja SU-24. Amerikanci nisu bili toliko nervozni zbog toga što ih je obletao ruski avion, to se dešavalo i tokom Hladnog rata. Više ih je zabrinulo što njihov najmoderniji sistem radara nije radio kako treba.Nakon incidenta, strani mediji su preneli da je Donald Kuk požurio ka luci u Rumuniji, gde su svih 27 članova posade potpisali ostavku. Pentagon je indirektno potvrdio ovu tvrdnju.

(Webtribune)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track