Procureo Kendrin kućni pornić koji je snimila sa 18 godina
Foto: Printskrin

Rani radovi

Procureo Kendrin kućni pornić koji je snimila sa 18 godina

Pop kultura -
Iako se zgražavala kad je deo videa objavljen, kasnije je i sama pokušala da ga proda i dobije novac za njega

Kućni porno-film Plejboj zečice Kendre Vilson, koji je snimila sa samo 18 godina, procureo je u javnost. Film je snimila s tadašnjim dečkom Džastinom Frajom.

Iako se zgražavala kad je deo videa objavljen, kasnije je i sama pokušala da ga proda i dobije novac za njega.

Mislila je da će nakon što ode od kuće u džunglu svi njeni problemi magično nestati, ali prevarila se. Kendra Vilkinson (29) ukrcala se u avion i odletela u Australiju gde snima rijaliti šou 'I'm a Celebrity... Get Me Out of Here!'. Bračni problemi s Henkom Basketom (32), koji je navodno prevario sa transeksualcem, nisu je pratili na drugi kontinent, ali pojavili su se novi problemi od kojih će jako teško pobeći.

Objavljen je, naime, ceo kućni pornić koji je Kendra snimila još 2005. s tadašnjim dečkom Džastinom Frajom. Deo videa objavljen je 2010. i nakon višegodišnje sudske borbe Vivid Entertainment dobio je sva prava na snimak koji su sad ceo objavili.

"Snimak se pojavio u najgorem mogućem trenutku, baš kad pokušavam da sredim život. Oduvek sam otvoreno pričala o svojoj prošlosti i svemu što sam radila, ali taj video nisam snimila za javnost i jako mi je neprijatno što će ga svi videti", komentarisala je bivša Plejbojeva zečica svoj kućni pornić naslova 'Kendra Exposed'.

Da nije sve tako nevino govore navodi da je Kendra dobila 680.000 dolara od prodaje tog videa i da je snimak i sama htela da proda preko kompanije koju je osnovala.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track