SREĐIVANJE ORMANA : 5 komada garderobe koje odmah morate izbaciti
Foto: Profimedia

Recept za uredan garderober

SREĐIVANJE ORMANA : 5 komada garderobe koje odmah morate izbaciti

Pop kultura -
Garderober nije muzej u kojem ćete čuvati sve i svašta! Krenite u sređivanje ormana i evo koji 5 komada vam uzaludno zauzimaju prostor...

Ovaj tekst je preuzet sa sajta Lisa

Džemperi koji vas peckaju

Možda su vam topli i lepo vam stoje, ali su napravljeni od angore ili nekog drugog iritantnog materijala i nadražuju vašu kožu. Budite iskreni, nošenje ovog džempera izaziva nelagodu čak i kad ispod nje obučete neku pamučnu majicu. Zašto ga onda čuvate u ormanu?

Preuska odeća

Pantalone iz srednje škole u koje bi ponovo želeli da obučete i dokažete da ste i dalje vitki nije samo vaš san, o tome mašta svaka dama. Međutim, ukoliko nastavite da gomilate odeću iz gimnazijskih dana, verovatno nećete imati mesta za novu i modernu. Ako komad odeće niste nosili više od godinu dana, verovatno vam isti višene treba. Poklonite ga nekome ili bacite u smeće.

Stari poslovni kostim

Nekad ste u ovom kostimu bili najveća zavodnica na radnom mestu, ali njegov kroj i uzorak davno je izašao iz mode, a tkanina se izlizala od neprestanog pranja i nošenja na hemijsko čišćenje. Tako da mu je mesto u kanti za đubre bez oklevanja.

Grudnjaci kojima ispada žica

Ako morate ručno podešavati lokaciju žice u omiljenom grudnjaku to je i službeni dokaz da imate stari komad donjeg veša i njemu je istekao rok trajanja. Umesto toga priuštite novo rublje koje će vam pružiti savršenu potporu za grudi i ne morate brinuti da ćete se povrediti.

Komad za koji znate da ga nikada neće obući

Pod jarkim svetlima prodavnice izgledali ste fantastično u tom prsluku od krzna ili otmenom šeširu po uzoru na Kejt Midlton, ali kad ste stigli kući shvatili ste da je bila reč o ishitrenoj kupovini. Nema smisla čuvati stvari koje nikad neće nositi. Radije ih darujete prijateljici ili nekoj humanitarnoj organizaciji.

Izvor: Zadovoljna.hr

SA SAJTA LISA pročitajte još:

10 stvari koje nijedna žena od ukusa ne treba imati u svom domu 10 stvari koje ne smete imati u domu posle tridesete Modne greške zbog kojih izgledate starije 10 stvari koje morate eliminisati iz kuće (već sutra!) 10 stvari koje nikada ne smemo baciti iz doma

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track