TAJNO VENČANJE: Skarlet Johanson se udala?
Foto: Ap

Daleko od očiju javnosti

TAJNO VENČANJE: Skarlet Johanson se udala?

Pop kultura -
Izazovna lepotica i novinar počeli su da se zabavljaju 2012. godine, da bi se već sledeće godine verili

San mnogih muškaraca, američka glumica Skarlet Johanson, potajno se udala za svog verenika francuskog novinara Romejna Dorijaka, sudeći po tankom dijamantskom prstenu, koji nosi poslednjih dana. Glasine o venčanju su pokrenute nakon ceremonije prikupljanja sredstava za žrtve uragana Sendi u Njujorku, gde se glumica pojavila noseći prelepi prsten na levoj ruci. Izvori tvrde da se par venčao u intimnoj ceremoniji, nakon rođenja njihove ćerke Rouz, početkom septembra.

"!Venčanje su održali u tajnosti, jer su želeli da sačuvaju svoju privatnost, napominje izvor. Par još uvek nije potvrdio glasine.

Izazovna lepotica i novinar počeli su da se zabavljaju 2012. godine, da bi se već sledeće godine verili. Skarlet, koja je prethodno bila udata za glumca Rajana Rejnoldsa, isticala je kako ovoga puta ne želi da žuri sa brakom. Glumica je rekla kako želi da uživa i da zaista okusi svoju veridbu.

Samo dva meseca po porođaju, Skarlet je na humanitarnoj večeri pokazala svoju novu figuru, u plavoj haljini sa velikim dekolteom, Kristijan Labutin cipelama i intrigantnim prstenom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track