DEVOJKE, PIJTE PIVO: Pogledajte šta će vam se uvećati od ovog pića!
Foto: Profimedia

Sjajni rezultati

DEVOJKE, PIJTE PIVO: Pogledajte šta će vam se uvećati od ovog pića!

Pop kultura -
Devojke, pre nego što rešite da odete “pod nož”, probajte prvo narodni lek za lepotu. Čarobna žitarica od koje rastu grudi je glavni sastojak piva, hmelj

Žene koje priroda baš i nije obdarila bujnim poprsjem često se osećaju nesigurno i nedovoljno privlačno, a jedino rešenje vide u estetskoj hirurgiji. Dobra vest je da operacija više nije i jedini način da se promeni oblik i veličina grudi.

U svakom domaćinstvu postoji jedna namirnica koja ima čudotvorna dejstva. U pitanju je osnovni sastojak piva – vrlo lekoviti hmelj. Na grudi utiče tako što puni sunđerasto tkivo dojke, popunjavajući "prazne ćelije". Grudi već nakon 12 nedelja postaju veće, čvrste i okrugle, a rezultati su trajni.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Ako ne volite ukus piva ili ne želite baš svaki dan da ga pijete, ovu čudotvornu žitaricu možete konzumirati u obliku tableta, koje možete pronaći u apotekama ili radnjama zdrave hrane.

Sve dame koje imaju problema s probavom, poput čira na želucu ili imaju neku od bolesti dojke, smeju da konzumiraju tablete od hmelja samo uz lekarsko odobrenje. Tokom trudnoće i dojenja nije preporučljivo uzimati suplemente hmelja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track