SAMO DVA SASTOJKA: Čudotvorni napitak koji će neverovatno ubrzati vaše mršavljenje
Foto: Shutterstock

ZDRAV GUTLJAJ

SAMO DVA SASTOJKA: Čudotvorni napitak koji će neverovatno ubrzati vaše mršavljenje

Život -
Nakon praznika svi hrlimo ka dijetama i detoksikacijama, a uz pomoć čudotvornog napitka koji ćete sami napraviti, vaše mršavljenje ubacićete u petu brzinu

Uz pomoć detoksikacije podstaknućete metabolizam, što će na kraju poboljšati i vašu dijetu, a sve to možete postići uz pomoć napitka od đumbira i limuna.

Đumbir je odlično sredstvo za detoksikaciju, ali i snažan antioksidans koji pospešuje funkciju jetre. Uz to, on pomaže kod nadutosti i ubrzava rad probave. Limun ipak ima diuretski učinak koji potstiče otpuštanje toksina iz tela.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Ova dva sastojka u kombinaciji čine čuda, pa isprobajte sledeći recept: iscedite sok od polovine limuna, pa malo sitno narendanog korena đumbira pomešajte u 3 decilitra vode zagrejanoj na sobnoj temperaturi. Ostavite da malo odstoji pre nego što popijete.

Ovaj čudotvorni napitak može poslužiti kao detoksikacija i priprema za dijetu, ali i kao zdravi jutarnji gutljaj koji će vam pomoći da očistite organizam od toksinaa. Ako vam ukus ne prija najbolje, možete ga i zasladiti sa malo meda.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(zadovoljna.dnevnik.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track