Stiven Fraj se venčao sa 30 godina mlađim dečkom!
Foto: Profimedia

Stali na ludi kamen

Stiven Fraj se venčao sa 30 godina mlađim dečkom!

Pop kultura -
Mladeni su nosili na reverima zeleni karanfil, po uzoru na sledbenike slavnog irskog pisca i homoseksualca Oskara Vajlda kog je Fraj tumačio u jednoj od svojih najpoznatijih uloga

LONDON - Britanski glumac i voditelj Stiven Fraj zvanično se venčao sa svojim partnerom, 27-godišnjim scenaristom Eliotom Spenserom, samo dve nedelje nakon što je najavio "srećni događaj".

Prema pisanju Gardiana, 57-godišnji Fraj je obelodanio vest putem Tvitera gde je postavio fotografiju na kojoj su njih dvojica u svečanim odelima u kancelariji matičara u Deremu, na istoku Engleske, uz komentar: "Bože, Eliot Spenser i ja smo ušili u prostoriju kao dve osobe, potpisali se u knjigu i otišli kao jedna. Neverovatno".

Na slici, dvoje mladenaca nose na reveru zeleni karanfil, po uzoru na sledbenike slavnog irskog pisca i homoseksualca Oskara Vajlda kog je Fraj tumačio u jednoj od svojih najpoznatijih uloga.Paru, koji je zajedno od prošlog leta, prvi je čestitao Hju Lori, Frajev prijatelj i partner u humorističkoj seriji "A Bit of Fry and Laurie": "Sto mu gromova, desilo se! Eliot Spenser je napravio poštenog muškarca od kolege. Želim vam oboma ljubav i sreću!".

Fraj je često javno govorio o istospolnim brakovima, a o problemima homoseksualaca i homofobiji snimio je i dokumentarni film.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track