BOGAT, LEP I SAM: Devojke, upoznajte pravog Kristijana Greja
Foto: Fejsbuk

Kopija lika iz knjige

BOGAT, LEP I SAM: Devojke, upoznajte pravog Kristijana Greja

Pop kultura -
Znao sam da će mi film doneti još veću popularnost, ali i dalje sam bio iznenađen situacijom, rekao je Brejden

Brejden Olson iz Sijetla izgledom mnoge podseća na glavnog junaka "50 nijansi sive", zbog čega njegovu pažnju žele da privuku žene širom Amerike, a mnoge od njih su bile toliko uporne u želji da ga upoznaju, da su doputovale u njegov rodni grad.

Dvadesetsedmogodišnji Olson za magazin “Business Insider” otkrio je okolnosti kada mu je prvi put rečeno da podseća na Kristijana Greja.

"Bio sam na ručku s jednom devojkom koja je istakla da ličim na njega. Tada još nisam pročitao ni jednu od knjiga, ali ubrzo je sve više ljudi počelo da daje slične komentare u vezi sa mojim izgledom".

Foto Fejsbuk
Foto Fejsbuk

"Onda sam počeo da dobijam sve više poruka od potpunih stranaca", rekao je mladić, i otkrio da je ludnica koja je nastala oko filmskog hita rezultovala porukama na društvenim mrežama i mejlovima još bar hiljadu obožavalaca "50 nijansi sive".

"Znao sam da će mi film doneti još veću popularnost, ali i dalje sam bio iznenađen situacijom", rekao je i dodao da su mnoge cure posetile Sijetl zbog njega, a s nekima od njih je i izašao na sastanak. Olson je u međuvremenu pročitao sve knjige i pogledao film, nakon čega je zaključio da sličnosti između Greja i njega zaista postoje. S Grejom se najviše poistovećuje na profesionalnom planu, ali tvrdi da i neodoljivo podseća na prostagonistu erotskog hita.

Foto Fejsbuk
Foto Fejsbuk

Grej je milijarder koji vodi uspešnu kompaniju “Grey Enterprises”, dok je Olson takođe uspešan biznismen, ali ni približno uspešan kao Grej. Takođe, obojica žive u Sijetlu.

"Kristian Grej me je pobedio. On je lik iz knjige i smatram da živa osoba s njim ne može da se takmiči. Ja sam pravi Brejden Olson i mislim da možete da zamislite koliko bi bilo čudno kada bi izmišljeni lik iz knjige bio potpuno isti kao stvarna osoba", rekao je mladić i naglasio da je ponosan na svoje dosadašnje poslovne uspehe, dodavši da nije siguran da li je Grej ikada išta radio: "Za razliku od njega, ja zaista moram da radim da bih imao uspešnu karijeru. Nemam još privatni helikopter kao on, ali doći će i moje vreme".

Olson je otkrio i da još nije pronašao svoju Anastaziju Stil", i dodao da je svestan da će njegova instant popularnost brzo "ispariti" zbog čega se nada da će na vreme uspeti da utiče na neke stvari. On volontira u organizacijama koje se bore protiv porodičnog nasilja i nada se da će mu trenutna medijska pažnja pomoći da skrene pažnju na bitne probleme društva.

Foto Fejsbuk
Foto Fejsbuk

(Index)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track