(VIDEO) Pogledajte da li se Čarli Šin pojavio u poslednjoj epizodi Dva i po muškarca?
Foto: Printskrin

Jedna od najgledanijih serija u Americi

(VIDEO) Pogledajte da li se Čarli Šin pojavio u poslednjoj epizodi Dva i po muškarca?

Pop kultura -
Poslednja epizoda uspešne humorističke serije "Dva i po muškarca" emitovana je 19. februara a nju je pogledalo oko 10 miliona ljudi

Dugoočekivana poslednja epizoda serije "Dva i po muškarca" prikazana je pre dva dana. Iako se spekulisalo da će se u njoj pojaviti Čarli Šin, do toga ipak nije došlo.

Producent serije Čak Lori objasnio je da se glumac sam odustao od učešća u završnici serije.

"Znam da su mnogi od vas razočarani što niste videli Čarlija u finalnoj epizodi. Njemu je ponuđena uloga. Naša ideja bila je da se on pojavi u poslednjoj sceni ispred vrata, da pozvoni, da se potom okrene i pogleda u kameru, i da održi tiradu o zloupotrebi narkotika. Čarli bi onda objasnio kako je droga opasna za prosečne ljude, kao i da je on daleko od prosečne osobe, da je nindža ratnik sa Marsa, da je nepobediv. I onda bi pao klavir na njega. Mi smo mislili da je to smešno, ali on nije", rekao je Lori.

Umesto toga, on je od nas želeo da napišemo scenario za scenu koja bi najavila njegov povratak na televiziju, i to u komičnoj seriji pod imenom "The Harpers", u kojoj bi igrali Čarli Šin i Džon Krajer. Mi smo mislili da je i to smešno", zaključio je producent.

Poslednja epizoda uspešne humorističke serije "Dva i po muškarca" emitovana je 19. februara a nju je pogledalo oko 10 miliona ljudi.

Pogledajte kako je izgledala završna scena u seriji:

http://www.youtube.com/watch?v=amlr0QBTLYw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track