POGLEDAJTE NOVU TURSKU SAPUNICU: Dila stigla i u Srbiju!
Foto: Printskrin

Hit serija

POGLEDAJTE NOVU TURSKU SAPUNICU: Dila stigla i u Srbiju!

Pop kultura -
Najuspešnija telenovela iz 2014. godine od ovog ponedeljka i na televiziji Pink

Nova hit serija „Dila“, koja je proglašena za najuspešniju u 2014. godini, bila je najgledanija turska serija u našem regionu, a od ponedeljka će se emitovati i u Srbiji, na televiziji Pink, i trajaće do kraja ove godine.U najnovijoj TV sapunici akcenat je stavljen na mladu devojku koja se bori između ljubavi i karijere. Porodica Barazoglu smestila se u Sarigolu pre dva duga veka, u vreme kad su begovi otkupljivali imanja na konjima. To je bilo vreme kad je data reč bila svetinja i kad bi se ona pogazila, stvari bi se rešavale oružjem. Sejit-beg bio je glava porodice, poznat u čitavom kraju po svojoj dobroti i uvek je bio pravedan i dobar prema svima.

Koliko su ga seljaci cenili, dokazuje i to što kad bi se posvađali, ne bi išli pred sud, već pred gospodina Sejita. On je ostao bez svoje supruge Sedžide i nije se ponovo ženio. S njom je imao dva sina Ihsana i Azera. Ihsan je upisao studije prava u Istanbulu, a Azer nije imao ni najmanju nameru da studira. Dila je Ihsana upoznala na fakultetu i zaljubila se na prvi pogled, a do tada je muškarci nisu zanimali uprkos njenoj očaravajućoj lepoti. Nakon toga su nastali problemi, suze, tuga, radost...

Ova turska serija puna tajni i intriga zainteresovala je mnoge gledaoce, pa nema sumnje da će i srpska publika uživati u njoj sve do kraja godine.

http://www.youtube.com/watch?v=x7ThHj7i7G0
(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track