ONE VOLE PROBLEMATIČNE MOMKE: Ovo su najseksepilnije žene rok zvezda
Foto: Profimedia

Rokeri žive svoj san

ONE VOLE PROBLEMATIČNE MOMKE: Ovo su najseksepilnije žene rok zvezda

Pop kultura -
Ove dame su u vrlo srećnim vezama, neke su čak i majke, a mi vam predstavljamo najzgodnije devojke i supruge nekih vrlo srećnih rokera

Rokeri i modeli nekako idu ruku pod ruku od kad je sveta i veka, bilo da su to klasični parovi poput Kristi Brinkli i Bili Džoel ili skorašnji par Keren Elson i Džek Vajt, postoji mnogo primera kako atraktivni momci sa gitarama imaju prelepe žene, i ako neke od tih veza ne uspeju.

Neki muzičari su zadovoljni što samo menjaju lepe žene sve dok im to dozvoljava njihova karijera. Drugi su se pak, smirili sa samo jednom ženom. Kada pogledate ove sjajne žene nije iznenađenje zašto su neki od ovih opasnih momaka pali na njih. osim što su ove dame lepe, one su i talentovane, pa su neke od njih takođe rok zvezde dajući izabraniku tako zdravu konkurenciju. Druge rade kao fotografi, filmske zvezde, a neke su i starlete.

1. Lindzi Usih - zabavlja se sa Merilinom Mensonom

Lindzi je pravi primer žene sa porcelanskim tenom, crvenim usnama i takvom lepotom koja je privukla i Merilina Mensona, a on je upravo taj gotički, umetnički tip koji bi bio na nju. Pored rada kao manekenka, Lindzi je poznata i kao fotograf. Ona favorizuje mračne ali interesantne subjekte koje postavlja i na svoj sajt. ona čak radi i auto portrete povremeno. Lindzi i Menson prvi put su se sreli 2011. godine i od tada inspirišu jedan drugoga.menson koji takođe ponekada slika, uzeo je četkicu u ruke i uključio Lindzi u svoje radove, dok je ona fotografisala Mensona 2012. godine za CD "Born Villain" kao i za neke promotivne slike.

2. Ebi Genet - Udata za Breta Skalionsa

Ebi Genet je udata za frontmena benda "Fuel", Breta Skalionsa i ona nije zadovoljna da samo pusti svog muža da zabavlja publiku širom sveta. Još od 2002. godine ona peva u alternativnom bendu "Slunt". Njen bend je objavio dva albuma do sada, a ona je definitivno žena sa puno talenata. Pored muzike ona pozira kao model za mnoge časopise, bavi se i bodibildingom i glumom. Ovih dana posvećena je samo jednom poslu, a to je biti majka. Ona i Bret imaju jedno dete Džegera Songa, rođenog 2007. godine.

3. Brodi Dejl - Udata za Džoša Homa

I ona je jedna od voljenih rok zvezda sa žestokim stavom. Udata je za frontmena "Queens of the Stone Age" od 2007. godine. Brodi je postala mejnstrim pank pevačica sa grupom "Distillers" od 1998. do 2006. godine. nakon što se bend ugasio Dejlova je brzo našla drugi bend "Spinnerette", a kasnije je krenula da se ostvaruje i u solo karijeri. Kombinujući talente, Dejlova učestvuje i u nekim pesmama "Queens of the stone age"kao što je “You’ve Got a Killer Scene There, Man” gde možete da čujete njen interesantan vokal. Brodi i Džoš imaju dvoje dece, Kamil harli Džoan i Orin Rajder.

4. Eti Lo - Udata za Perija Farela

Eti je jedna zauzeta i prelepa žena. Zapravo je iz hong Konga, ali kada se njena porodica nastanila u Sijetlu, nastavila je juri svoje sbove o plesu i baletu na Kraljevskoj Akademiji plesa.Nakon pronalaženja svog životnog partnera, pevača u bendu "Jane’s Addiction", Peri Farel, pojavila se u rijaliti programu E! kanala "U braku sa rok zbezdom" 2010. godine. Program nije dugo trajao, ali je Lo imala priliku da pokaže sve svoje talente. Lo i Farel su u braku od 2002. godine.

5. Šeri Mun Zombi - Udata za Roba Zombija

Šeri Mun i njen suprug Rob Zombi pravi su dokaz da ljubav može da traje čak i u svetu roka. Nakon što su se upoznali i zaljubili početkom devedesetih ona se i pojavila u jednom njegovom spotu. Čak i kada se bend rasturio njihova ljubav je ostala jaka i on je na kraju stavio prsten na njenu ruku. Šeri je postala Robova muza i pojavljuje se u skoro svim njegovim spotovima. Godinama kasnije, Rob se zainteresovao za režiju filmova, a ona je pokazala i svoj glumački talenat. Imala je istaknute uloge u filmovima "House of 1000 Corpes" i "Devil’s Rejects".

6. Džil Mekormik - Udata za Edija Vedera

Džil je pronašla ljubav u frontmenu "Perl Jam"-a, Ediju Vederu još 2000. godine, ubrzo nakon što se Edi razveo od svoje prve supruge. Džil ima imresivnu karijeru modela koju je počela još kada je imala 17 godina. Dosta vremene provela je u Evropi slikajući se za naslovne strane prestižnih magazina. Na kraju se vratila u svoj rodni grad Los Anđeles gde je nastavila sa svojom karijerom u Njujorku i Majamiju. Ona i Veder su se upoznali i venčali u Los Anđelesu 2010. godine. Džil dosta vremena provodi u Sijetlu, Edijevom rodnom gradu. Imaju dvoje prelepe dece, Oliviju i Harper Mun.

7. Evis Kseneti - Udata za Džejmsa Šafera

Ona je bila zauzeta svojom glumačkom karijerom pre nego što je upoznala Džejmsa Šafera iz grupe "Korn" 2005. godine. Albanka se preselila u Ameriku kada je bila samo devojčica, a ona i njena porodica vreme su provodili u Los Anđelesu i u Njujorku.Dok je odrastala pokazala je neverovatne talente za jezike (sa osam godina je naučila italijanski) i za glumu. Njeno studiranje na Institutu Lee Strasberg u Njujorku pomoglo joj je da dobije neke uloge poput serije CSI i filma "Almoust Famous". Nije trebalo dugo da Šafer padne na nju čim su se upoznali i on je zaprosio posle osam meseci zabavljanja. Uzeli su se u Francuskoj 2012. godine i imaju dete rođeno iste godine.

8. Marikvin Mandig - Udata za Trenta Reznora

Ovo je žena koja je uspela da istopi hladno srce Trenta Reznora. Divna Filipinka je bila poznata u svetu muzike u Los Anđelesu sa svojom trip sanjarskom muzikom sa bendom "West Indian Girl" od 2004. do 2009. godine.Njen slatki glas i jedinstveni izgled odmah je učinio bend popularnim. Takođe se bavila i manekenstvom neko vreme, a slikala se i za Plejboj. Ona i Reznor su se upoznali preko Tvitera 2009. godine i on nije gubio vreme već su iste godine počeli i da žive zajedno. Par se verio i oženio iste godine. Do 2010. godine osnovali su zajednički bend i nazivaju se "How to Destroy Angels" u kome je ona glavni vokal. Strećni par ima dvoje dece Lazarus Eho i Baltazar.

9. Lili Aldridž - Udata za Kaleba Folovila

Lili je verovatno jedna od najpopularnijih modela na planeti, što Kaleba iz grupe "Kings of Leon" čini veoma srećnim čovekom. Aldridžova je radila kao model još od svoje 16 godine kada se pojavila u oglasima za brendove kao što je Tomi Hilfinger. Do trenutka kada je imala 17 godina već je punila naslovne strane u Španiji i SAD. 2007. godine na Koačela festivalu upoznala je Kaleba. pridružila se Viktorijinim Anđelima 2010. godine, a iste godine se i verila. Sledeće godine dobijaju dete, a dve godine kasnije pokazala je da je u fantastičnoj formi kada se pojavila na naslovnoj strani Sports Ilustrated.

10. Ela Kol - verena za Džejka Pitsa

Verena je za Džejka Pitsa iz "Black Veil Brides", radila je kao model dugo vremena s obzirom da je počela da se bavi manekenstvom sa 15 godina. Rođena je u Eseksu, Engleska, a vremenom je radila za sve važne modne kuće u Londonu. Njen odličan izgled obezbedio joj je mnoge naslovne strane kao što su Maksim, FHM i mnogi drugi. Sa toliko popularnosti bilo je neminovno da će kad tada upoznati jednog "opakog momka". Upravo se to i desilo 2010. godine kada je upoznala Pitsa, a dve godine kasnije su se upoznali. Ovaj par tek treba zajedno da hoda do oltara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track