(FOTO) Voleli smo da je gledamo kao Zlobnicu, evo kako ona danas izgleda
Foto: Printscreen

Nekad omiljena serija

(FOTO) Voleli smo da je gledamo kao Zlobnicu, evo kako ona danas izgleda

Pop kultura -
Gabrijela se iz Venecuele preselila u Meksiko kako bi snimala seriju koja je vrlo brzo postala planetrano popularna i prikazivala se u čak 120 zemalja, među kojima je bila i Srbija

Gabrijela Španić nastavila je da gradi uspešnu glumačku karijeru u telenovelema. Ova atraktivna Venecuelanka imala je samo 23 godine kada je na audiciji "Televise "odabrana za ulogu čuvene "Zlobnice”.

Gabrijela se uskoro preselila u Meksiko kako bi snimala seriju koja je vrlo brzo postala planetrano popularna i prikazivala se u čak 120 zemalja, među kojima je bila i Srbija.

Paella hecha por mi! Les dije que soy buena en la cocina jiji

A photo posted by Gabriela Spanic (@gabyspanictv) on Jul 18, 2014 at 5:46pm PDT

Atraktivna glumica je zaplet kakav samo ima u sapunicama, prenela i na privatni život, pa je zbog afere na snimanju serije napustila supruga, koji se potom okrenuo njenoj sestri bliznakinji.

Estoy lista para 'La Bomba Televen' en vivo en pocos minutos por skype!

A photo posted by Gabriela Spanic (@gabyspanictv) on Jul 9, 2014 at 8:24am PDT

Gabrijela danas ima 42 godine, a svoju liniju održava svakodnevnim vežbanjem i posebnim režimom ishrane. Iako je pre nekoliko godina negirala da se podvrgla bilo kakvim estetskim zahvatima, osim operacije grudi, prošle godine je priznala da je imala „nekoliko intervencija”.

(Žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track