TRAŽI OCA DETETA PREKO FEJSBUKA: Samo mi se javi, ne očekujem ništa!
Foto: Printscreen

Zatrudnela posle avanture

TRAŽI OCA DETETA PREKO FEJSBUKA: Samo mi se javi, ne očekujem ništa!

Pop kultura -
Bjanka Fazei, kojoj su 2011. lekari rekli da ne može da zatrudni, imala je u aprilu 2014. avanturu sa nepoznatim muškarcem nakon koje je ostala u drugom stanju

Bjanka Fazei (25), kojoj su 2011. godine lekari rekli da ne može da zatrudni, imala je u aprilu prošle godine avanturu za jednu noć sa nepoznatim muškarcem u Pertu.

Nedugo potom otkrila je da je trudna. Uprkos dijagnozi policističnog sindroma jajnika, Bjanka je rodila dečaka, a njegovog oca odlučila je da pronađe preko britanskog internet oglasa. Nije joj pošlo za rukom iako je čak pet meseci pokušavala da sazna bilo šta o svom kratkoročnom ljubavniku o kojem jedino zna to da se zove Džeremi, da je u dvadesetim godinama i da živi u Morleiju, predgrađu Perta.

Nakon drame koju je proživela prilikom porođaja, kad je njen mali sinčić Logan umalo preminuo, Bjanka se okrenula društvenim mrežama i ponovo aktivirala potragu za Džeremijem. Iako su je neki korisnici Facebooka optužili da sve to čini samo zbog novca, Bjanku to ne brine:

"Ne mogu da verujem kako su neki ljudi brzo spremni da me okarakterišu kao lošu majku. Da, i dalje tražim Loganovog oca i mislim da nikad neću prestati. Volela bih da ga jednog dana vidim, jednoga dana verovatno bi i Logan voleo da vidi svoga oca. Ne očekujem da Džeremi dođe ovde, ali volela bih da mi se bar javi", kaže Bjanka.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track