(FOTO) SEĆATE LI SE SMRDE MUDIĆA I GROFA GODFROE: Snima se 3.deo Posetilaca!
Foto: Profimedija

Noćna snimanja

(FOTO) SEĆATE LI SE SMRDE MUDIĆA I GROFA GODFROE: Snima se 3.deo Posetilaca!

Pop kultura -
U Pragu uveliko traju snimanja trećeg dela popularne francuske komedije "Posetioci" sa Žan Renoom i Kristijanom Klavijeom u glavnim ulogama

Ljubitelje poznate francuske komedije obradovala je vest o snimanju trećeg dela naučno-fantastične avanture "Posetioci".U aprilu počela su snimanja u češkoj prestonici, a film bi trebalo da se pojavi u bioskopima početkom 2016. godine.Scenario za film su napisali Žan Mari Poare, režiser prethodna dva dela i Kristijan Klavije, koji tumači slugu Smrdu Mudića.

Pre 12 godina izašao je prvi deo poznatog francuskog naučno-fantastičnog filma "Posetioci". Da se podsetimo, vitez Godfroa (Žan Reno) nesrećnim slučajem je ubio svog tasta i da bi spasio svoj obraz potražio je pomoć čarobnjaka, pa je tako iz 12. veka završio u 20. sa svojim slugom Smrdom Mudićem (Kristijan Klavijer).

Radnja trećeg filma se nastavlja tamo gde se završio drugi deo - Godfroa od Monmiraja i Smrda Mudić sreću se sa Smrdinim potomkom, Napoleonovim javnim tužiocem Mudićem. Film Posetioci 3 prolazi kroz nekoliko epoha, uključujući i Francusku revoluciju. Godfroa od Monmiraja i Smrda Mudić će greškom otići u vreme Francuske revolucije. Godine 1793. tokom revolucije potomci Smrde Mudića preuzeće zamak familije Monmiraj.

U filmu će se pojaviti i mnogi drugi glumci koji su publici poznati iz prva dva dela.

(Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track