KURIR.RS ČASTI Ivan Jevtić, prvi dobitnik 15 litara piva, uživao sa društvom na Beer Gardenu

Beer Garden

KURIR.RS ČASTI Ivan Jevtić, prvi dobitnik 15 litara piva, uživao sa društvom na Beer Gardenu

Pop kultura -
Akcija „Kurir.rs časti“ se nastavlja i naredne subote očekujemo novog dobitnika i veselo društvo na Beer Gardenu

Prvi dobitnik nagrade, koju su zajedno organizovali Kurir.rs i Beer Garden, večeras je imao priliku da osim u pivu uživa i u društvu Milana Mumina, pevača omiljenog benda.Ivan Jevtić, prvi dobitnik 15 lit piva, koji je poslao najoriginalniji odgovor u akciji „Kurir.rs časti“, večeras je u društvu svojih prijatelja Danijele, Miroslava, Andrije, Igora, Marine i Predraga, bio počasni gost u Kurirovom kutku na Beer Gardenu.

„Nagrada me je baš obradovala jer sam redovni posetilac sajta Kurira, a inspiracija za stihove koje sam poslao bilo je pivo, vrućina i ekipa za dobro druženje i provod. Presrećan sam što je organizator omogućio da se upoznam i sa Milanom Muminom, mojim omiljenim muzičarem, koji baš večeras nastupa na Beer Gardenu, tako da je ovo za mene i moje društvo bio nezaboravan provod“, rekao je Ivan. „Nastaviću da pratim i učestvujem u akcijama Kurira, jer nagrade poput ove odličan su način da se provede prijatno veče u društvu prijatelja.“

Akcija „Kurir.rs časti“ se nastavlja i naredne subote očekujemo novog dobitnika i veselo društvo na Beer Gardenu, gde će biti počašćeni sa 15 litara piva i odličnim koncertima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track